Sponzorirani članak

Automobili Lončar i ove godine na Porcijunkulovu, evo atraktivne ponude za financiranje

Objavljeno: 30.07.2016. 08:27

Zadnja izmjena: 30.07.2016. 08:30

Kao višegodišnji partneri Turističke zajednice grada Čakovca, i ove smo godine prisutni na tradicionalnom čakovečkom Porcijunkulovu.

Budući da je poslovna politika Automobila Lončar da u gradu u kojem ostvaruje dobre poslovne rezultate, a to je i Čakovec, pomaže na neki način i lokalnoj zajednici, Automobili Lončar prije 6 godina odlučili su se na suradnju s Turističkom zajednicom grada Čakovca, za koju sad već možemo reći da je više nego uspješna.

Kada su se prije 6 godina prezentirali se na Porcijunkulovu, kažu, nisu mogli zamisliti da će ta manifestacija prerasti u jednu od najvećih manifestacija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ali koja je prepoznatljiva i u ostalim dijelovima Hrvatske, pa i u obližnjoj Sloveniji.

– Drago nam je da smo već tada prepoznali Porcijunkulovo kao odličnu manifestaciju, ali i veliki entuzijazam djelatnika Turističke zajednice grada Čakovca, koji cijele godine marljivo rade, tako da se, uz Porcijunkulovo, prezentiramo tijekom godine i na ostalim manifestacijama u Čakovcu – Međimurski fašnik, Advent u gradu Zrinskih, Antunovsko proštenje itd. – kažu nam iz Automobila Lončar.

Ove godine na izložbenom prostoru u samom središtu grada Čakovca možete vidjeti novi SUV Peugeot 2008 i sportsku perjanicu u kompaktnoj klasi Peugeot 308 GTI.

Novi SUV Peugeot 2008 u ponudi je do kraja kolovoza s vrhunskom ponudom financiranja, a dodatna pogodnost za kupce je i 4 godine jamstva.

Atraktivna ponuda za financiranje putem financijskog leasinga, u suradnji s Peugeot financiranjem, napravljena je po modelu 33%-33%-33% u trajanju od 24 mjeseca uz fiksnu godišnju kamatnu stopu u HRK od 0 %. Kupci za novi SUV Peugeot 2008 plaćaju 33% iznosa na početku financiranja, 33% po isteku 12 mjeseci te preostalih 33% nakon 24 mjeseca uz 0 % kamatnu stopu.

Ista ponuda financiranja odnosi se i ostatak putničke game Peugeot: 208, 308, 3008, 5008, 508 i Partner Tepee. Dodatna pogodnost za kupce ovih modela je poklon-polica autoodgovornosti i kasko-osiguranja u prvoj godini korištenja, što ovu ponudu čini trenutno najatraktivnijom na tržištu.

Posjetite Automobile Lončar na Porcijunkulovu, a njihovi profesionalni i ljubazni prodajni savjetnici odgovorit će na sva vaša pitanja.

Komentari