Sponzorirani članak

Ovo su dobitnici poklon bonova od 500 kuna luksuzne Optike Erjavec, od ove subote i u Varaždinu!

Objavljeno: 27.10.2016. 14:48

Zadnja izmjena: 27.10.2016. 14:49

Foto: Optika Erjavec

Objavljujući imena dobitnika poklon bonova od 500 kuna, predstavljamo vam, kao što smo i najavili, Boutique Optike Erjavec, a sve kako biste stekli dojam zašto je Optika Erjavec drugačija i zašto ju klijenti doživljavaju na poseban način. 

Sve je naime započelo 2009. godine, kada je Optika Erjavec, osluškujući potrebe svojih kupaca, poželjela ponuditi sasvim novu dimenziju kupovine naočala. Tada nastaje koncept – UŽIVANJA U KUPNJI MODNIH DETALJA, što naočale sasvim sigurno jesu.

Dizajn Martina Pohla

No, prvi preduvjet za spomenuto zasigurno je ambijentalno ozračje svake prodavaonice. Trebalo je stvoriti ambijent u kojem će se kupci osjećati ugodno i poželjeti se sadržati. Kako bi spomenuto postigla, Optika Erjavec povezala se s poznatim Designerom Martinom Pohlom koji je tada dizajnirao prvi dućan za Optiku Erjavec, onaj u Jurišićevoj ulici u centru Zagreba.

Nakon toga, isti dizajnerski koncept Optika Erjavec proširila je na sve svoje dućane i tvrtke. Glavno načelo kojim su se vodili, a vode se i danas, je: STVORITI UGODAN AMBIJENT KOJI ODIŠE LUKSUZOM, ali svaki puta s POSEBNOM TEMOM – onom koja dućan povezuje s gradom u kojem se nalazi, a samim time i sa klijentima.

Iznenađenje u Varaždinu

Optika Erjavec još uvijek ne želi otkriti kakvo dizajnersko rješenje je izrađeno za njezinu poslovnicu u Varaždinu, no ni ovaj put ne skrivaju oduševljenje radom Martina Pohla, koji je dizajnirao i varaždinsku poslovnicu. Ovo dizajnersko rješenje ekskluzivno će predstaviti tijekom sutrašnjeg dana, naravno – na portalu eVaraždin. 

A evo i dobitnika poklon bonova od 500 kuna:

  • Linda Lačić
  • Antonija Solar
  • Lucija Novoselec
  • Monika Barila
  • Ivan Majnarić

P.S. Igrajte se s nama i sutra, a do tada, pokušajte zamisliti kako će izgledati poslovnica Optike Erjavec u Varaždinu:

Optika Erjavec, Jurišićeva, Zagreb

Optika Erjavec, Čazma

Optika Erjavec, Kutina

Komentari