sponzorirano

Evo imena sretnih dobitnika koji su osvojili besplatnu masažu u salonu 'Melissa'

Objavljeno: 03.04.2017. 11:03

Zadnja izmjena: 07.04.2017. 15:00

Dobro je poznato kako je masaža diljem svijeta priznata kao jedan od rijetkih načina terapije koji je potpuno neškodljiv kod različitih zdravstvenih problema i pri tom ima značajno mjesto u opuštanju.

Novootvoreni salon za masažu Melissa je idealna lokacija za vaše opuštanje, a svoje mjesto je pronašao u Varaždinu, na adresi Zagrebačka 15 i to nasuprot hotela Turist i u blizini pansiona Maltar. 

Salon za masažu Melissa ima provjereno najniže cijene usluga u Varaždinu, već od 40 kn za pola sata, a studenti, umirovljenici i nezaposleni sobodno mogu iskoristiti i trajni popust od 20%. Salon u svojoj ponudi ima i Melissa paket masaža 4+1 gratis – za paket od četiri uplaćene masaže jedna se dobiva potpuno besplatno, a što vrijedi za sve vrste masaža. Radno vrijeme Melisse je radnim danom dvokratno od 9h – 12h i od 16h – 20h, a subotom od 8h – 13h, a sve dodatne informacije možete saznati na internet stranici Salona.

Evaraždin i salon za masažu 'Melissa' zajedno su dijelili besplatne masaže za čitatelje, a sretni dobitnici su Anita Rušec, Andrija Liplin Rojc i Renato Varga.

 

Komentari