sponzorirano

Osvojite besplatnu masažu u novom varaždinskom salonu „Melissa“ – saznajte kako

Objavljeno: 31.03.2017. 13:00

Zadnja izmjena: 07.04.2017. 15:01

Novootvoreni salon za masažu Melissa pronašao je mjesto u Varaždinu, na adresi Zagrebačka 15 i to nasuprot hotela Turist i u blizini pansiona Maltar. Dobro je poznato kako je masaža diljem svijeta priznata kao jedan od rijetkih načina terapije koji je potpuno neškodljiv kod različitih zdravstvenih problema i pri tom ima značajno mjesto u opuštanju.

Kada se kaže potpuno neškodljiv, misli se na to da ne stvara nikakve kontraindikacije. Djeluje na poboljšanje cirkulacije, koja itekako utječe na ukupno zdravstveno stanje, a time i na izgled kože. Dovoljno je izdvojiti sat vremena tjedno za sebe i prepustiti se stručnim rukama masera da se osjete sve blagodati masaže.

Salon za masažu Melissa ima provjereno najniže cijene usluga u Varaždinu, već od 40 kn za pola sata, a studenti, umirovljenici i nezaposleni sobodno mogu iskoristiti i trajni popust od 20%. Salon u svojoj ponudi ima i Melissa paket masaža 4+1 gratis – za paket od četiri uplaćene masaže jedna se dobiva potpuno besplatno, a što vrijedi za sve vrste masaža. Radno vrijeme Melisse je radnim danom dvokratno od 9h – 12h i od 16h – 20h, a subotom od 8h – 13h. U svakom Vašem posjetu Melissi dočekat će vas ljubazno i kavalitetno osoblje, a sve informacije možete saznati na internet stranici Salona.

Melissa poklanja čak 3 besplatne masaže za čitatelje eVaraždina, a sve što morate učiti je sljedeće:

  • lajkati Facebook stranicu eVaraždin i Facebook stranicu Melisse te javno podijeliti ovu objavu kao status na svom Facebook profilu
  • poslati svoje podatke u naš inbox s naznakom „masaža u Melissi“ (Ime i prezime, broj telefona)

Bez obzira koliko pisali o vrijednosti masaže kad je u pitanju očuvanje zdravlja - čak i liječenje nekih zdravstvenih i psihičkih tegoba - najbolje je isprobati ju na vlastitoj koži, odvojiti vrijeme za sebe i odlučiti se za jedan od masažnih tretmana. Iskustveni doživljaj masaže na svim razinama - fizičkoj, emotivnoj i duhovnoj - jedinstven je i osoban.

Komentari