Lokalni izbori 2017.

Petra Pokec: Programe i projekte radit ćemo u dogovoru s građanima Ludbrega!

Objavljeno: 10.05.2017. 08:36

Zadnja izmjena: 10.05.2017. 08:37

Petra Pokec, kandidatkinja za gradonačelnicu Ludbrega, i Mirko Herenčić, kandidat za zamjenika gradonačelnice, obišli su sva ludbreška naselja, a ističu kako im je cilj bio da čuju što građani misle i trebaju. Također, s istim su ciljem organizirani i Ludbreški razgovori svakog drugog četvrtka u ludbreškom kafiću Rondo.

Na Ludbreškim razgovorima sudjelovali su i gosti, među kojima su i Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a, Predrag Štromar, zamjenik predsjednika HNS-a, predsjednik HNS-a Varaždinske županije te kandidat za župana, kao i Alan Košić, kandidat za dožupana. Uz njih, na Ludbreškim razgovorima bila je i saborska zastupnica Božica Makar.

-U obilasku naselja i na Ludbreškim razgovorima imali smo prilike od građana čuti koji su njihovi problemi te što bi u Ludbregu htjeli promijeniti. Svjesni smo da se svi problemi ne mogu riješiti u kratkom vremenu, ali naš program je realan i ostvariv, a cilj je da u četverogodišnjem mandatu omogućimo ravnomjeran razvoj svih naselja, što kroz projekte u infrastrukturi, što kroz društveni razvoj. Nama su svi građani jednako bitni, bez obzira jesu li iz centra Ludbrega ili iz prigradskih naselja i baš zato ćemo dati sve od sebe da im omogućimo jednake šanse i ugodniji život – rekla je Petra Pokec.

Građani najbolje znaju!

- Pokušali smo u proteklom razdoblju razgovarati sa što više građana, oni najbolje znaju što je potrebno njihovom naselju, njihovom susjedstvu – istaknula je Petra Pokec te dodala kako će se razgovori s građanima nastaviti i nakon izbora.

-Mirko Herenčić i ja imamo dovoljno energije i volje da ostvarimo sve projekte, ali i da te projekte ostvarujemo zajedno s građanima. Nastavit ćemo obilaziti naselja te organizirati druženja i tribine s građanima kako bi iz prve ruke čuli što trebaju i koji su projekti najhitniji za realizaciju. Nećemo se zatvoriti u zgradu gradske uprave, građani će biti ti s kojima ćemo raditi programe – rekla je Petra Pokec.

Komentari