Informirajte se ovdje

PRAVILA NAGRADNE IGRE "Lajkaj i osvoji Nokia Lumnia 535"

Objavljeno: 30.04.2016. 09:56

Zadnja izmjena: 11.05.2016. 09:59

Temeljem odredaba čl. 69  Zakona  o igrama na sreću (NN br. 87/09),  te Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN br. 8/10), predsjednik Uprave Conceptuspublica d.o.o., medijska kompanija Kukuljevićeva 23, Varaždin, donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE  

"Lajkaj i osvoji Nokia Lumnia 535"

I.

NAZIV

Organizator nagradne igre je Conceptus PUBLICA d.o.o., medijska kompanija Varaždin OIB:27496296991, KUKULJEVIĆEVA 23, Varaždin .

II.

SVHRA

Nagradna igra se priređuje u svrhu promidžbe portala eVarazdin.hr (dobivanja novih pretplatnika na Facebook i Youtube servisima) portalai vodi se pod  imenom „Lajkaj i osvoji Nokia Lumnia 535".

III.

VRIJEME TRAJANJA NAGRADNE IGRE

Trajanje nagradne igre: od 01.5.2016.  do 31. 05. 2015. godine.

 

IV.

FOND NAGRADA U NAGRADNOJ IGRI

Nagrade u mjesečnom izvlačenju

                                                     

  • 1.nagrada - mobilni uređaj Nokia Lumnia535- vrijednost 981,69  kuna.

Ukupna vrijednost fonda nagrada iznosi 981,69kuna s PDV-om koji će tvrtka  u skladu s člankom 69. Zakona o igrama na sreću 5 % vrijednosti nagradnog fonda  u iznosu od 48,08 kuna priređivač nagradne igre uplatio je u korist Hrvatskog Crvenog križa.  

V.

UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOJ IGRI

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske - čitatelji portal eVarazdin osim radnika tvrtke ConceptusPublica d.o.o. i članova njihovih užih obitelji.

VI.

NAČIN IGRANJA

  1. Obavezno podijeliti Facebook post objavljen na Facebook stranici i na portalu eVarazdin
  2. Ukoliko sudionik nije fan na Facebook stranici da bi sudjelovao u nagradnoj igri mora postati pratitelj – vrijedi kao jedan sudionik u natjecanju
  3. Ukoliko sudionik nije pratitelj na Youtube stranici da bi sudjelovao u nagradnoj igri mora postati pratitelj- vrijedi kao jedan dodatan ulazak u nagradnu igru
  4. Poslati svoje kontakt podatke u Inbox na facebook stranici u formatku: Za „Lakaj i osvoji“, ime i prezime, adresa i broj telefona.

Sudionik može sudjelovati dva puta u jednoj nagradnoj igri, jednom prijavom kao fan Facebook stranice eVarazdin.hr i jednom prijavom kao Youtube pretplatnik.

VII.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se u prostorijama portala eVarazdin, društvo ConceptusPublica d.o.o. u Kukuljevićevoj u srijedu 03.06.2016. godine

Nagrada će se dodjeljivati slučajnim odabirom kroz web aplikaciju za slučajni odabir koju omogućuje web servis Random.org i to u prisustvu tročlane komisije koju imenuje predsjednik Uprave ConceptusPublice d.o.o.

Nakon završnog izvlačenja komisija vodi zapisnik kojeg potpisuju, te se isti dostavlja Ministarstvu financija u roku 8 dana od dana zadnjeg izvlačenja.

VIII.

Ime dobitnika nagrade biti će objavljeno na portalu „eVarazdin“ i tu 06.06.2016. godine, a dobitnik će biti pismeno obaviješten o dobitku u roku od 10 dana od izvlačenja.

IX.

Nagrada se može podići u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade  u prostorijama marketinga ConceptusPublice d.o.o., Kukuljevićeva 23, Varaždin. Ako nagrade ne budu podignute u tom roku  dobitnik će dobiti dodatni rok od 8 dana za podizanje nagrade.

U slučaju nepodizanja nagrade  ukupni nagradni fond će biti uplaćen u korist državnog proračuna.

X.

Nagradna igra, odnosno promidžbena akcija može se prekinuti u slučaju nastupanja više sile ili iz drugih nepredviđenih i objektivnih razloga.Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na portalu eVarazdin.

  XI.

ConceptusPublica d.o.o. izjavljuje da će vezano uz nagradnu igru „Lajkaj i osvoji" postupiti prema Pravilniku o priređivanju nagradnihigara točka.6,St.11..

XII.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Trgovački sud u Varaždinu.

 

Na ova pravila svoju je suglasnost, Klasa: UP/I-460-02/16-01/252, UR.broj 513-07-21-01/16-3,od 19.04.2016 godine izdalo Ministarstvo financija Republike Hrvatske.

Za "Conceptuspublica" d.o.o.

Zvonimir Brlenić, predsjednik Uprave

Komentari