lokalni izbori 2017.

[PROMO] Čehoku i GLAS-u značajna podrška u prvom krugu

Objavljeno: 18.05.2017. 16:44

Zadnja izmjena: 18.05.2017. 16:50

Predizborna kampanja bliži se kraju, a među kandidatima za varaždinskog gradonačelnika najveću pozornost izazvao je dr.sc. Ivan Čehok koji na lokalne izbore ide kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Varaždina i kao nositelj kandidacijske liste grupe birača za Gradsko vijeće - nadstranačke liste GLAS.

Tijekom obilaska gradskih mjesnih odbora te prigradskih naselja, sudeći prema reakcijama i podršci građana, Čehok i GLAS već u prvom krugu dobivaju značajan broj glasova.

„Ova je lista drugačija od svih lista. Ponosan sam i uvjeren da takve nema nigdje u Hrvatskoj,  kada gledamo građanski interes jer GLAS je najširi oblik suradnje građana.Želimo Varaždin kakav Varaždinke i Varaždinci zaslužuju. Želimo da Varaždin bude grad poželjan za život.Nikada nisam osjetio toliku podršku građana. Hvala im na tome“, poručuje Čehok.

„Iskustvo i dokazani rezultati ​mene kao gradonačelnika (2001. - 2011.) te stručni i kompetentni ljudi na listi, jamstvo su za postizanje svih naših ciljeva. Imamo najviše žena na listi, ravnotežu mladih i starih, imamo obrtnike, radnike, nastavnike, liječnike, poduzetnike, sportaše i umjetnike, građane iz različitih dijelova grada. ​Mi lokalnu samoupravu smatramo prostorom komunikacije i aktivnosti nadstranačkoga karaktera, s posebnim osloncem na sposobne i stručne osobe, udruge građana i strukovne udruge. Smatramo da su postojeće političke stranke, kako na državnoj tako i na lokalnoj razini, često u službi uskoga strančarenja i da stoga pojava neovisne liste građana ima blagotvorni učinak na lokalnu demokraciju i nudi građanima sasvim novu, neovisnu političku snagu“, poručuje dr.sc.IvanČehok te pozvao sve da izađu na izbore u nedjelju, 21. svibnja i zaokruže broj 1 na listi za gradonačelnika i broj 1 na listi za Gradsko vijeće.

Kandidacijska lista za gradonačelnika:

dr. sc. IVAN ČEHOK
zamjenik: ZLATAN AVAR
zamjenica: SANDRA MALENICA

LISTA POD REDNIM BROJEM 1:

Kandidacijska lista za članove Gradskog vijeća:
1. dr. sc. IVAN ČEHOK 
2. ZLATAN AVAR
3. dr. sc. ŽELJKO BUNIĆ
4. dr. sc. DARKO NOVOSEL
5. MARIO LEŠINA
6. STJEPAN CEPANEC
7. SANDRA MALENICA
8. DENIS MLADENOVIĆ
9. ŽELJKO PRSTEC
10. ZDRAVKO ROGINA
11. MIRNA AMADORI
12. dr. sc. LOVORKA GOTAL DMITROVIĆ
13. DANIJEL KUSERBANJ
14. AURELIJA ŠEMIGA
15. DANIJELA PUŠKADIJA TOPIĆ
16. prof. dr. sc. BOŽO SOLDO
17. TATJANA KUŠTER
18. DARINKA BUNIĆ
19. ŽELJKICA HANŽEK-PASKA
20. MARIJAN BALAIĆ
21. GIZELA MIHALJEVIĆ
22. TOMICA DRVAR-TRTINJAK
23. LANA ŽIHER
24. ĐURĐA DROPULJIĆ
25. IRIS LAMBREŠČAK

 

Komentari