lokalni izbori 2017.

[PROMO] ZBOG VRTIĆA ZA KIŠIĆA Besplatni engleski jezik u varaždinskim vrtićima

Objavljeno: 29.05.2017. 08:29

Zadnja izmjena: 29.05.2017. 08:47

Varaždinski mališani učit će besplatno engleski jezik već u vrtićima. Izvrsna je novost za sve roditelje koja će se ostvariti bude li Alen Kišić izabran za novog gradonačelnika Varaždina.

Vrtići će roditeljima pojeftiniti i 150 kuna bez obzir pohađa li njihovo dijete gradski i privatni vrtić. Uskoro će te dvije cijene biti izjednačene jer su sva djeca jednako važna.
Izgradit ćemo dva nova vrtića, u Hraščici i Kučanu, ističe Kišić, i obnoviti sve postojeće jer je sramota da neki još uvijek imaju azbestne krovove. 

Isto tako, nedopustivo je da jedan grad poput Varaždina ima 170 djece na listi čekanja, djece čiji roditelji ih žele upisati, ali nema dovoljno mjesta. Nedopustivo je što vrtići nisu obnovljeni kad je bilo najviše novca u gradskome proračunu za vrijeme gradonačelnika Čehoka, kao ni za Habuševog mandata.

Izađite na izbore i birajte bolju budućnost svoje djece. Tim Alena Kišića je jamac da će se djeci vratiti osmijeh u uređenijim vrtićima i  igralištima, a njihovi će roditelji biti puno zadovoljniji jer će bolju uslugu  - manje platiti.

 

Komentari