sponzorirano

Restoran Palatin vodi nas u daleki Japan!

Objavljeno: 17.01.2017. 16:30

Zadnja izmjena: 18.01.2017. 09:29

U prekrasnom interijeru varaždinskog restorana Palatin koji je fantastičan spoj rustikalnog i modernog od ove ćete nedjelje imati priliku kušati raznoliku gastronomsku ponudu dalekog Japana, a koja naravno uključuje i poznatu deliciju – sushi.

Već dugo nije novost kako je sushi zanimljiv i stanovnicima našeg kraja, no velika je novost da će se za sve ljubitelje japanske kuhinje taj jedinstveni specijalitet pripremati i u Varaždinu.

Majstor sushija, chef talijanskog podrijetla Roger Nordio za goste restorana pripremat će uistinu kvalitetan sushi, ali i japansku miso juhu te domaću tjesteninu iz woka.

U nedjelju ćete tako moći birati meni za dvije osobe po promotivnoj cijeni od 150,00 kn koji uključuje:

  • 4 x EBI TEMPURA
  • 8 x EBI TEMPURA ROLL
  • 8 x HOSOMAKI MIX
  • 3 x AGE MAKI

Osim toga nudit će se i

  • MISO JUHA – 18,00 KN
  • MISO TOFU JUHA – 23,00 KN
  • WOK (piletina, curry, povrće) – 28,00 KN

Svi vi koji želite uživati u japanskom gastronomskom spektaklu obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj mobitela 099 2549 950 ili telefona 042 398 300.

Ukoliko ove nedjelje propustite ovu zanimljivu ponudu restorana Palatin, ne morate brinuti jer će se gastronomske delicije jedinstvene japanske kuhinje pripremati svake druge nedjelje u vrijeme ručka i večere.

Uz aktualnu ponudu dalekog Japana, cjelokupna gastronomska ponuda restorana Palatin savršeno spaja autohtonu zagorsku i međimursku kuhinju s onom internacionalnom. Osebujna i kreativna kombinacija kod svakog gosta budi sva osjetila i tako stvara nevjerojatan doživljaj.

U kuhinji restorana Palatin se inzistira na svakodnevno svježim namirnicama visoke kvalitete najboljih domaćih proizvođača. Velika se pažnja također posvećuje i karti pića, a vinska karta uključuje birana domaća i strana vina te pjenušce koji se mogu kušati i "na čaše".

Samo neke od delicija koje pružaju pravi gastro doživljaj su pečena teleća koljenica u španjolskom umaku, pačji batak "confit" s domaćom tjesteninom u umaku "gastrique", medaljoni jelena u lugarskom umaku, odrezak od boškarina u umaku od crnog tartufa, argentinski beefsteak, rib-eye steak, tuna steak, domaća tjestenina koja je isključivo radinost kuhinje restorana, te veliki izbor jela za vegetarijance i vegane.

Ukoliko se u Palatin zaputite i mimo ovog japanskog projekta kojeg nam pripremaju, sigurni smo da ćete itekako uživati bilo u opuštenoj šalici kave uz pokoju odličnu slasticu, jutarnjem doručku, brzinskom ručku s poslovnim partnerima ili opuštenoj obiteljskoj atmosferi ručka ili večere.

Kakve sve novosti možete očekivati, redovito saznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Komentari