sponzorirana objava

Riješite se boli uz najmoderniji Cybex uređaj i stručnjake u izokinetici TTS Sport centra!

Objavljeno: 06.03.2017. 11:51

Zadnja izmjena: 06.03.2017. 11:54

Foto: TTS

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog učenja i pohađanja edukacija, što kod doktora Slobodana Kuvalje, stručnjaka i savjetnika Cybexa za cijelu istočnu Europu i Rusiju, te vlasnika Cybex centra s 25 godina iskustva, što u bolničkim centrima, kineziolozi i kineziterapeuti TTS Sport centra od sad su na raspolaganju i vama, Varaždinkama i Varaždincima, ali i svima zainteresiranima za unaprjeđenje vlastitog zdravlja.

Boli vas koljeno, kuk, skočni zglob, rame, lakat, ručni zglob?

TTS Sport centar ima rješenje za vas

Uz stručne kineziterapije koje je prepoznao veliki broj Varaždinaca i Varaždinki TTS Sport centar otvorio je i novi izokinetički centar s najmodernijim uređajem na svijetu za dijagnostiku i rehabilitaciju mišićno – zglobnog sustava - HumacNormCybex posljednje generacije

HumacNorm – Cybex je najskuplji i najmoderniji uređaj za dijagnostiku i rehabilitaciju lokomotornog sustava na svijetu i u upotrebi je već više od 40 godina uz konstantno moderniziranje i nadogradnje pa je uređaj sada potpuno kompjuterski kontroliran.  Kvalitetu Cybexa odavno su prepoznali profesionalni sportaši poput skijaša, nogometaša, tenisača i košarkaša, a od sad je dostupan i sportašima amaterima, ali i osobama koje se ne bave sportom već žele spriječiti nastanak ozlijede.Cybex je od velike koristi i ljudima koji se pripremaju za operaciju dijela lokomotornog sustava, a posebno onima koji se od takve operacije oporavljaju.

Uz pomoć HumacNorm – Cybexa precizno se može odrediti trenutno stanje zglobova i ruku, nogu i leđa općenito te na temelju te dijagnoze mogu se planirati različiti načini vježbanja koji odgovaraju isključivo vašem tijelu i koji će spriječiti nastanak ozljeda u budućnosti. Osim što HumacNorm – Cybex pomaže u dijagnostici, on također pomaže prije operacije kao i pri oporavku nakon operacija, odnosno ubrzava proces oporavka za čak tri do pet puta!

Naši kineziolozi i kineziterapeuti Petar Martinec, Dinka Putar i Marko Puček uz pomoć liječnika, održavaju svakodnevno dijagnostike i terapije na HumacNorm – Cybexu. Ukoliko i vi imate neke probleme i bolna stanja na zglobovima ili samo želite provjeriti trenutno stanje vašeg zgloba kuka, koljena, lakta, ramenog i skočnog zgloba te ručnog zgloba ili disbalans mišića svakako nam se obratite s povjerenjem.

HumacNormCybex je također vrlo učinkovit kod neuromuskularnih bolesti poput– multipla skleroze, poliomijelitisa, cerebralne paralize i sl.

Posjetite nas u TTS Sport centru ili nazovite na broj telefona 042 490 850 i dogovorite svoju dijagnostiku ili rehabilitaciju!

Komentari