sponzorirani članak

Ljetni projekt VTV Televizije - TV put u veselu renesansnu prošlost

Objavljeno: 23.08.2016. 14:02

Zadnja izmjena: 23.08.2016. 14:04

Ljetne projekte VTV Televizije zaokružuje Renesansna televizija čiji se program uživo emitira iz Koprivnice u vrijeme 11. Renesansnog festivala. U nizu ljetnih projekata kojima varaždinska VTV Televizija i ove godine brine za dobru informiranost i zabavu svojih brojnih gledatelja posebno mjesto zauzima program pod imenom  Renesansna televizija.

U petak i subotu  26. i 27.  kolovoza  taj će se program uživo emitirati iz Koprivnice s  tradicionalnog  Renesansnog festivala,  najboljeg kostimiranog festivala u ovom dijelu  Europe koji  po svojoj atmosferi i sadržajima koje nudi doista predstavlja posebnost vrijednu pažnje.

Poznati su glavni okviri – festival u Koprivnici oživljava vrijeme i vedri duh renesanse, svi su sudionici kostimirani i sve ili gotovo sve što se odvija u okviru festivala  u tom je ozračju.  VTV Renesansna televizija otkriva pak detalje, niz priča i  sadržaja koji se mogu doživjeti samo na Renesansnom festivalu i u programu Renesansne televizije.

Kroz  program VTV Televizije tako će u domove više od pola milijuna gledatelja ušetati vitezovi i haramije,  kraljevne i kraljevi, harlekini, stara jela i pila, zanatlije, bokci i gubavci, srednjovjekovni glumci i zabavljači…

Gledatelji će moći uživati u borbama vitezova, plesu i pjesmi dvorskih zabavljača, majstorijama kuharica i kuhara, vrlo atraktivnim disciplinama kao što su strelićarska nadmetanja ili  lov na vepra golim rukama, a vrhunac je svakako prikaz noćne borbe vitezova u pokušaju da osvoje utvrdu i bedeme Starog grada u Koprivnici …

I sami će se voditelji i reporteri VTV Televizije predstaviti u kostimiranom izdanju, cijela je zahtjevna  tehnička i produkcijska priča oko realizacije  programa prilagođena ozračju festivala, a sve s ciljem da svi koji ne mogu doći u Koprivnicu ipak dožive čari ove posebne turističke manifestacije. Bit će zanimljivo i zabavno,  pa put u veselu prošlost renesanse uz VTV Renesansnu televiziju  nikako nemojte propustiti.

 

Komentari