sponzorirano

U romantičnom ambijentu Hotela Varaždin doživite vrhunsku gastronomiju

Objavljeno: 17.04.2017. 17:16

Zadnja izmjena: 17.04.2017. 17:16

Foto: Hotel Varaždin

U romantičnom dijelu Varaždina, onom kojeg krase brojne vile i građanske kuće sa štihom nekih davnih vremena smjestio se Hotel Varaždin. Nekad je Kolodvorska ulica, nakon što se izgradio željeznički kolodvor bila najprometnija ulica u gradu, a danas je to savršena lokacija za hotel.

Hotel Varaždin je otvoren u kolovozu 2007. godine, a između ostalog, zahvaljujući i savršenoj lokaciji vrlo lako je postao poznati hotel u regiji. Naravno, nije lokacija jedina kvaliteta hotela. Naime, tu je i profesionalno i uvijek ljubazno osoblje uz koje se gosti uvijek osjećaju udomaćeno i dočekani u jednoj prijateljskoj atmosferi. Osim kvalitetnog smještaja, hotel omogućava i organizaciju različitih susreta, seminara, konferencija, a u dvorani se može okupiti i do šezdesetak osoba.

Uz hotelsku ponudu, tu je i vrhunska gastronomija, te će tako Hotel Varaždin sudjelovati u jedinstvenoj manifestaciji, 'Dani okusa Varaždinskog kraja' koja će se održati od 18. travnja do 1. svibnja. Hotel Varaždin će u tom tjednu nuditi dva jelovnika od tri slijeda za 75 kuna, a koji na savršen način predstavljaju naš kraj.

Prvi jelovnik će se sastojati od pečene patke, domaćih mlinci, složene salate. Potom će se sve zaokružiti desert, a to su nenadmašni štrukli sa sirom i naravno, čaša kvalitetnog vina.

Ukoliko se odlučite za sljedeći jelovnik, zasigurno nećete biti razočarani, jer vas tu očekuje svinjski file punjen šljivama, potom njoki i složena salata, dok ćete se za desert zasladiti kukuruznom zlevankom s orasima i džemom uz čašu vrhunskog vina.

Komentari