sponzorirani članak

Uživajte u Špancirfestu uz VTV Televiziju - i ove godine svakog dana uživo s glavnog varaždinskog trga

Objavljeno: 16.08.2016. 09:12

Zadnja izmjena: 16.08.2016. 09:13

Špancirfest  i ove godine nudi doista bogat izbor najrazličitijih sadržaja koji  će preplaviti varaždinske  pozornice, parkove, ulice i trgove, a dobra je i prihvaćena tradicija da to bogatstvo festivalske atmosfere  u brojne domove širom cijele sjeverozapadne Hrvatske donosi VTV Televizija.  Štoviše, mnogi kažu da je baš praćenje posebnih festivalsakih emisija VTV Televizije  posvećenih Špancirfest najbolji i jedini način da se vidi sve  ili skoro sve što se u deset dana trajanja ove najveće turističke manifestacije u ovom dijelu Europe  događa u Varaždinu.

I ovaj put  svih deset dana trajanja manifestacije svake večeri iz studija VTV Televizije smještenog na glavnom varaždinskom trgu emitirati će se uživo bogat i raznovrstan program s brojnim prilozima o događanjima na Špancirfestu. U prvom su planu glazbena događanja, odnosno koncerti, no pratiti će se i sva ostala zbivanja koja čine i stvaraju dobro poznatu atmosferu festivala.

Reporterke i reporteri VTV Televizije predstavlit će  svojim gledateljima brojne zabavljače, ulične performere, sudionike raznih kreativnih radionica, čuvarice i čuvare starih zanata, te brojne druge zanimljivosti. Tu su i priče o svemu onome što se događa  “iza kulisa” ovako velike manifestacije, te prezentacije bogate ugostiteljske ponude  i svih onih drugih sadržaja koji u Varaždin privlače  za trajanja Španirfesta desetke tisuća posjetitelja i turista.

Sam studio  na otvorenom VTV Televizije na popularnom Korzu  jedna je od točaka uz koju često zastaju mnogi posjetitelji  i svojevrsni je medijski prozor kroz koji dobre emocije Špancifesta izlaze u cijelu Hrvatsku, pa i šire. U  samom pak  studiju  svakog dana voditelji VTV Televizije ugošćavat će  poznate goste, od samih sudionika festivala,  pa do više ili manje poznatih osoba koji dolaze uživati u bogatoj ponudi Špancirfesta i Varaždina. Tako  će svi oni koji ne mogu biti svakog dana u Varaždinu dobiti  potpunu sliku o festivalskim  zbivanjima. Za televizijske gledatelje VTV Televizija pripremila je i zanimljiva nagradna iznenađenja, pa se stoga svakako isplati u Špancirfestu uživati i uz program VTV Televizije. 

Komentari