Šenoina 8, 29. listopada 2016.

VIDEO | FOTO Miss Varaždinske županije prva isprobala luksuz koji u subotu stiže u Varaždin!

Objavljeno: 28.10.2016. 07:00

Zadnja izmjena: 28.10.2016. 15:22

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Izvor: Optika Erjavec

Svega nekoliko prodajnih mjesta u svakoj od država na svijetu uživa privilegij na svojim policama držati ručno izrađene brendove naočala od nakvalitetnijih materijala, u ograničenim količinama. Budući da će jedno od tih mjesta ove subote, 29. listopada 2016. godine, na svjetskoj karti postati i Varaždin, Optika Erjavec s pravom može reći da u ovaj grad na velika vrata uvodi – luksuz.

Ova tvrtka s 30-godišnjom tradicijom uspješnog poslovanja, koja svoje poslovnice ima u Zagrebu, Ivanić Gradu, Kutini i Čazmi, poslu i vlastitim klijentima pristupa na poseban način. Dakle, prilikom ulaska u njihovu novootvorenu Boutique Optiku, ove subote 29. listopada, nećete ući u hladnu i sterilnu ustanovu kojoj je zadatak prodati vam optička pomagala, nego ćete doći na mjesto gdje ćete se osjećati  ugodno te nećete poželjet izaći, a uz to ćete biti usluženi posebno educiranim osobljem.

- Naši klijenti naočale prepoznaju kao modni detalj kojega se ne srame, nego ga nose s užitkom. Ne mijenjanju ih svake 2-3 godine nakon što se „pohabaju“, nego stvaraju kolekciju od nekoliko tipova koje kombiniraju uz različiti stil odijevanja. U tom smjeru intencija nam je educirati sve naše klijente, a Varaždin smo u tom smislu prepoznali kao grad s izuzetnim potencijalom – ističu u Optici Erjavec.

Kod njih nećete doći samo kupiti naočale, nego ćete saznati kakve naočale idu uz sportsku trenirku, a kakve se nose prilikom važnih događaja, i t.sl. Jednako važno, naočale koje ćete kupiti neće nositi još desetak ljudi koje sretnete na ulici, jer brendovi koje zastupa Optika Erjavec strogo kontrolirano puštaju količinu naočala na tržište kao što priliči svakom luksuzu.

Trenutni TOP brednovi u njihovoj ponudi su, THOM BROWN i DITA. Luksuz koji odiše savršenstvom dizajna i kvalitete koja je naglašena kompletnom ručnom izradom u Japanu prilikom čega se koristi najbolji titanium koji je presvučen zlatom, dok je acetat izrađen s visokim udjelom pamuka koji se završno obrađuje na način da se polira u bubnju s plemenitim drvom, što je proces koji traje čak do 20 dana. Podatak je to koji dovoljno govori sam za sebe, zar ne?

TOP BRENDOVI U SVIJETU KOJE MOŽETE PRONAČI U  OPTICI ERJAVEC:

  • THOM BROWNE
  • DITA
  • CUTLER AND GROSS
  • MYKITA
  • OLIVER GOLDSMITH
  • PERSOL
  • LINDA FARROW
  • THIERRY LASRY
  • TOM FORD

Komentari