posebni specijaliteti

Vrhunski doživljaj i barokna ponuda u Hotelu Turist i restoranu Raj

Objavljeno: 22.09.2017. 15:17

Zadnja izmjena: 22.09.2017. 15:17

Jesen polako stiže u grad, a sa njom i zvuci barokne glazbu. Uživajte u posebnoj baroknoj ponudi u Hotelu Turist već od srijede 20.09.2017.

Za sve koji vole predahnuti uz kavu, nudimo baroknu kavu (espresso kava,tučeno vrhnje s rumom,violinski ključ) i varaždinski klipič za samo 12 kuna ili baroknu kavu s pitom ''Mađaricom'' za 15 kuna. 

Ak volite uživati u gastronomskim delicijama, Hotel Turist je za vas pripremio bogati meni koji će vas okusima vratiti u bajkovitu prošlost našega grada.Između ostalog, možete uživati u Goveđem fileu „Patačić“ (juneći file, šampinjoni, mesnata slanina, savitak od heljde s mrkvom i tikvicama),pečenoj purici z Bednje s domaćim mlincima (rolana purica s mlincima, kruška, jabuka, grožđe), čokoladnoj torti i starinskoj piti. Cijeli ponudu možete pronaći ovdje. 

''Barokne večeri u Restoranu Raj''

Restoraj Raj također prati ovaj vrhunski doživljaj Baroknih večeri, a njihovi su kuhari su za vrijeme trajanja pripremili posebne specijalitete. Možemo izdvojiti Habsburšku juhu, pečena pačja prsa, Svinjski file Zakmardy i Baroknu tortu Turist sa šumskim voćem. Cijelokupnu ponudu pronađite ovdje. 

Komentari