1.ŽNL: Obreš u Sv. Iliji riješio Nedeljančane već u prvom dijelu

galerija-images/obres - nedeljanec

Objavljeno: 07.03.2015. 19:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikolina Tomašković

S dvije utakmice 16. kola 1.ŽNL otvoren je proljetni dio sezone. Zanimljiv je bio susret Obreša i Nedeljanca, a slavili su nogometaši iz Sv. Ilije 3:1.

U vodstvo su stigli u petoj minuti preko Tomislava Hercega koji je odlično reagirao na povratnu loptu. Nedeljančani su potom imali odličnu priliku, no nisu bili precizni.

U nastavku su gosti imali inicijativu i nekoliko puta opasno zaprijetili, dok su domaći bili opasni iz kontri. U 37. minuti u jednom kontra napada, Dario Horvat nabacio je u šesnaesterac, gdje Alen Bosak primio je loptu i rutinirano je poslao u nebranjeni dio vrata.

Samo četiri minute kasnije Nikica Bunić morao je vaditi i treću loptu iz svoje mreže. Zabio je kapetan Obreša Matija Cepanec, precizno pogodivši s dvadesetak metara.

U drugom dijelu Nedeljančani su smanjili preko Martina Gazdeka koji je loptu poslao u mrežu s jedanaest metara.

- Rutinirano smo odradili utakmicu, održavši nogometnu lekciju Nedeljančanima. Velika je stvar što smo uvjerljivom pobjedom ušli u drugi dio sezone - rekao je kapetan Obreša, Matija Cepanec, dok veznjak Nedeljančana Petar Rog ističe da nisu zaslužili poraz.

- Cijeli susret smo imali inicijativu, no bila je jalova. Držim da rezultat nije realan, no što se može - istaknuo je Rog.

U drugom susretu 15. kola 1.ŽNL, Sloga je u Slokovcu pobijedila Dubravku 3:0.

U nedjelju je na rasporedu preostalih šest susreta. Vodeći Polet iz Cestice gostuje kod Mladost u Šemovcu, drugoplasirani Varaždin ŠN gostuje kod Varteksa, dok trećeplasirano Čevo ugošćuje Podravac. Dinamo iz Babinca igra s tuhovečkim Poletom, Sračinec dočekuje Bednju, a u Lepoglavi igraju istoimeni domaćin i Rudar 47.

Obreš - Nedeljanec 3:1 (3:0)

Sudac: Drago Pajtak, Pom. suci: Vuković i Crkvenčić

Strijelci: 1:0 Herceg (5), 2:0 Bosak (37), Cepanec 3:0 (41), 3:1 Gazdek (67)11m

Obreš: Medved, Šinjori, Bašić, D. Horvat (od 80 Ma. Horvat), Mi. Cepanec, Dreven (od 56. Mikić), Hudoletnjak, Bosak (od 62. Hrebak)Ma. Cepanec, Herceg, Tomašković, Trener: Mario Posavec

Nedeljanec: Bunić, Buden, Škoranec, Mesec, Da. Rog (od 6. Koren (od 46. Gazdek), Pe. Rog, Kovačić, Hanžek, Gredelj, Blaži, Erdelja, Trener: Miljenko Telebar

{gallery}obres - nedeljanec{/gallery}

Komentari