1.ŽNL: Varaždin ŠN poražen u Donjem Ladanju, Čevo i Mladost (Š) bez pobjednika

Objavljeno: 04.04.2015. 18:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ivan Tomašković

Odigrana su četiri susreta u Prvoj županijskoj ligi, a u subotnji derbi između Čeva i Mladosti iz Šemovca završio je 1:1.

U prvom dijelu mreže se nisu tresle, a u 58. minuti vodstvo Podevčevcima donio je Vedran Ptiček. Sedam minuta kasnije Šemovčani su izjednačili, a strijelac je bio njihov najbolji strijelac Nikola Sajko. Napadači do kraja susreta više nisu bili raspoloženi pa je završilo podjelom bodova.

Vodeći Varaždin ŠN izgubio je od Rudar 47 u Donjem Ladanju 3:1. Strijelac jedinog pogotka za Varaždince bio je Mateo Bandalo u 6. minuti susreta, dok je za domaćina u 9. i 32. minuti zabio Mateo Pižeta, a konačan rezultat postavio je Boro Možanić u 38. minuti utakmice.

Sloga je pak u Slokovcu svladala Nedeljanec 2:0, dok su Lepoglava i Bednja odigrali 2:2. U nedjelju su na rasporedu preostala četiri susreta u Prvoj ŽNL.

U Drugoj ŽNL Istok u subotu su odigrana tri susreta. Drugoplasirana Budućnost s 3:1 je bila bolja od Mladosti u Varaždinskim Toplicama, Zagorac i Sloboda Tužno odigrali su 2:2, dok su Sloboda ŠN i Trnje odigrali bez pogodaka.

U zapadnoj diviziji odigran je susret Majerja i Bratstva, a slavili su Majerjani s minimalih 1:0.

Komentari