od petka do nedjelje

19. Međunarodni turnir za mladež i kadete "Vindi Iso Sport 2016"

Objavljeno: 26.08.2016. 14:44

Zadnja izmjena: 26.08.2016. 14:44

Jedan od najvećih turnira u baseballu za mlađe uzraste, 19. Međunarodni turnir za mladež i kadete "Vindi Iso Sport 2016" započeo je u danas i traje do nedjelje na igralištu "Srednjošklac".

Ove godine sudjeluje 10 ekipa i oko 150 igrača, trenera i roditelja iz Mađarske, Srbije i Hrvatske. Uz domaćina BK "VINDIJA"  nastupaju "Zagreb"-Zagreb iz Hrvatske, "Reds";-Budapest, i "Erd" Ofalu iz Mađarske, "Beograd'96" -Beograd, "Novi Sad"-Novi Sad iz Srbije.

U slijedeća tri dana igralište "Srednjoškolac" biti će poprište dvadeset međunarodnih utakmica u obje kategorije, koliko ih će se za vrijeme održavanja trajanja turnira odigrati.

- Ovaj turnir zaista je veliki sportski događaj koji prelazi granice i Varaždina i Hrvatske. Broj ekipa, sudionika i sam značaj turnira potvrđuje da je zaista riječ o značajnoj sportskoj manifestaciji kada je bejzbol u pitanju. Zajednica je i ove godine sudjelovala u organizaciji turnira, a tako će biti i slijedeće godine kada turnir slavi okruglu brojku, odnosno svoje 20. izdanje – izjavio je glavni tajnik Zajednice sportskih udruga grada Varaždina Patrik Koščak.

Komentari