uspješni mladi trkači

Atletičari AK Slobode donijeli iz Koprivnice 3 zlata i 1 srebro

Objavljeno: 04.04.2017. 08:38

Zadnja izmjena: 04.04.2017. 08:40

Prekjučer je u organizaciji AK Koprivnica održano ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske Atletske Lige Sjever u krosu. Najbolje pojedinačne rezultate od članova Atletskog kluba Sloboda postigle su Simona Jambrošić i Paula Šimunčić.

Simona je u kategoriji kadetkinja pobijedila na 1000 metara, a juniorka Paula  je na 2000 metara osvojila srebro. Još bolje plasmane slobodaši su postigli u ekipnom natjecanju. Tako su kadetkinje uz prvo mjesto Simone, peto mjesto Elle Bogdanović i deveto Rahele Leščak osvojile ekipno zlato, dok su kadeti na 1000 metara u sastavu Karlo Glavač 4. mjesto, Petar Drk 12. mjesto i Teon Sršan 13. mjesto uzeli srebro.

Treba  istaknuti ekipu limačica Janu Koščak 4. mjesto, Eniu Aladrović 6. mjesto i Ivu Kelemen 9. mjesto koje su stale na najviše postolje i ponosno podigle zlatni pehar iako nijedna od njih nije uspjela pojedinačno osvojiti medalju. Prva mjesta limačica i kadetkinja osigurala su AK Slobodi ukupno drugo mjesto u kategoriji žena. Već slijedeće subote AK Sloboda organizira 1. kolo HALSa i time otvara ovogodišnju atletsku sezonu na stazi. U nedjelju se održava i veliki kros Sportskih novosti i prvenstvo Hrvatske  na kojem će nastupiti i slobodini atletičari.

Komentari