Balić, Goluža i vratari u najgoroj momčadi SP-a

Objavljeno: 16.02.2011. 18:08

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Balić, Goluža i vratari u najgoroj su momčadi SP-a u rukometu, a najveći je gubitnik stranica Svjetskog rukometnog saveza (IHF.com) koja se srušila 10 dana nakon početka SP-a.

Rukometni eksperti internetskog portala Handball-Planet.com tri tjedna nakon završetka Svjetskog rukometnog prvenstva u švedskoj proglasi su 10 najvećih gubitnika.

Najveći je gubitnik službena stranica Svjetskog rukometnog saveza (IHF.com) koja se srušila desetak dana nakon početka prvenstva i do kraja nije bila u funkciji. S obzirom na to da je sjedište operatera bilo u Kairu, ništa čudno jer su se u to vrijeme u Egiptu događale brojni prosvjedi.

Od drugog do četvrtog mjesta poredali su se izbornici - Heinar Brandt (tek 11. mjesto s njemačkom reprezentacijom), Bogdan Wenta (osmo mjesto s Poljskom) i Slavko Goluža (više se bavio prepirkom s trenerskim kolegom Klaićem nego igrom).

Na petom je mjestu Ivano Balić uz obrazloženje - bio je u “crnoj rupi” cijelo prvenstvo, svađao se sa izbornikom, bio nervozan, bacao znojnike...
Među deset su gubitnika, na devetom mjestu, i hrvatski vratari. Bili su najjača karika, posebice Mirko Alilović na Europskom prvenstvu u Austriji prošle godine kada smo osvojili srebro, a u Švedskoj su bili najslabija karika.

Komentari