Barakude u najjačem sastavu dolaze u Varaždin

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 10.03.2015. 15:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u utorak, 17. ožujka u 18 sati u Varaždinu, dočekuje reprezentaciju Francuske, a Barakude u Varaždin dolaze u najjačem sastavu.

- Okupljanje reprezentacije je ove nedjelje u večernjim satima. Drago nam je da protiv Francuske igramo upravo u Varaždinu, u kojem nas uvijek dočekuju raširenih ruku. Očekujem pobjedu. Kvalitetniji smo sastav od Francuske, a ti su bodovi nekako već i unaprijed upisani. Želim da odigramo jednu dobru utakmicu te da nam ona posluži kao prava provjera za utakmicu protiv Crne Gore u Budvi, koja nas očekuje sredinom ožujka. Pozvao sam četranest igrača te se nadam da ćemo napokon biti u kompletnom sastavu - izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Za utakmicu Hrvatska – Francuska u Varaždin su pozvani : Josip Pavić, Marko Bijač, Luka Lončar, Nikša Dobud, Ivan Buljubašić, Damir Burić, Andro Bušlje, Maro Joković, Miho Bošković, Paulo Obradović, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim i Luka Bukić.  

- Nadamo se da će u Varaždinu tribine biti ispunjene, uostalom kao i svakog puta do sada. Pozivam sve ljubitelje vaterpola i sporta da dođu i uživaju u jednoj dobroj utakmici, da nas podrže, jer ove sezone svaka nam je utakmica vrlo bitna. Možemo osigurati direktan plasman na Olimpijske igre Rio 2016. - izjavio je dokapetan Nikša Dobud.

Hrvatska reprezentacija i dalje je vodeća u grupi C. Pobjednik ovogodišnje Svjetske lige izravno će se plasirati na Olimpijske igre Rio 2016. Utakmica koja se igra na Gradskim bazenima Varaždin na rasporedu je u utorak, 17. ožujka od 18 sati. Utakmica je besplatna je za sve posjetitelje, no uz ulaznicu koja se od 10. ožujka može preuzeti na recepciji Gradskih bazena Varaždin.

Komentari