Bilić: Pogodak Boltonu Niki će biti dobar za transfer

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 06.02.2011. 18:17

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Boris Kovačev / CROPIX

- Kranjčar je jako važan igrač za svaku momčad jer je uvijek pozitivan i što, bez obzira na sve, uvijek marljivo trenira. Na žalost, ne mogu mu jamčiti veću minutažu – kaže Redknapp.

Bio je to predivan pogodak, vrijedan tri velika boda za Tottenham u pobjedi protiv Boltona u drugoj minuti sučeve nadoknade drugoga poluvremena. Niko Kranjčar je najprije burno reagirao, izbacio emociju, malo i bijesa nakon sezone u kojoj je bio uglavnom "navijač" Spursa.

– Niko je sam najbolje opisao svoju situaciju u Tottenhamu. Sumnjam da će ovaj gol preokrenuti njegovu situaciju, no sigurno će malo pomoći. Jer Redknapp će se i idući put u takvoj situaciji sjetiti da mu je Niko donio pobjedu. Također, ovaj pogodak dobar je i zbog interesa drugih klubova – rekao je hrvatski izbornik, koji i dalje ne brije bradu, te dodao:

Ćorluka opet igra

– Veseli me barem to što je Ćorluka odradio dvije utakmice zaredom, i to na vrlo visokoj razini.

Trener Tottenhama Harry Redknapp i jučer je bio slatkorječiv prema Kranjčaru.

– Niko je igrač koji odmah čim uđe u igru može otključati bilo čija vrata. Na žalost, kada igraju Bale, Van der Vaart i Modrić, za njega jednostavno nemam mjesta u momčadi – rekao je Redknapp i dodao:

– U proteklom zimskom prijelaznom roku imali smo ozbiljnu ponudu Werdera za Kranjčara. No, on nije htio otići u Bremen, a mi ga nismo željeli siliti – prenosi Redknappovu izjavu goal.com.

Harry je dodao i da je Niko Kranjčar među omiljenim igračima u svlačionici na White Hart Laneu.

– Igrač kao što je Niko važni su za svaku momčad jer je vrlo pozitivan čak i kada ne igra. Marljivo trenira i čeka svoju šansu. I zato mi je jako žao što mu ne mogu jamčiti veću minutažu – zaključio je Redknapp te tako neizravno poručio Kranjčaru da je u ljetnom prijelaznom roku najbolje da se raziđu.

Nema dvojbe da Niko Kranjčar, danas u punoj zrelosti, treba igrati, no sada do ljeta mora raditi naporno i biti spreman u svakome trenutku ući u igru i dati maksimum, baš kao što je učinio i protekle subote.

Niko važan u Puli

Ako ni zbog čega drugog, onda zbog svoje nogometne sutrašnjice. Do tada će biti iznimno važan izborniku kockastih Biliću. Naime, u 2010. je po svim mjerilima bio najbolji igrač vatrenih, a nadamo se da će među najboljima biti i u Puli.

Izbornik nogometne reprezentacije Slaven Bilić okupio je većinu svojih igrača uoči prijateljske utakmice s Češkom u srijedu u Puli. Sretan je Nane zbog nove reprezentativne akcije, no muče ga i neki problemi.

– Nije nas bilo dugo, neki igrači izgubili su kontinuitet, neki ne igraju nikako, i ovo će im dobro doći – rekao je Bilić i dodao:

– Iličević se već potvrdio, on nam daje drugu dimenziju jer takvih igrača nemamo.

Perišić je jedino novo ime na popisu.


Agencija VLM

Foto: Boris Kovačev / CROPIX

Komentari