Blanka Vlašić: Za svjetski rekord još moram sazrijeti

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 31.03.2011. 15:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Podravski list / CROPIX

Najbolja svjetska visašica Blanka Vlašić danas je u Koprivnici potpisala novi dvogodišnji sponzorski ugovor s Podravkinim brandom Studena.

Podravka i Blanka zajedno su već jedanaestu godinu.

- Zahvalna sam na povjerenju koje mi iskazuje Podravka, suradnja je to koja je daleko veća od sponzorske i veselim se našim budućim uspjesima - izjavila je Blanka.

Njezin otac i trener Joško kazao je da je Podravka svjetski brand i da Blanka osim Hrvatske, predstavlja i Podravku.

- Dobro je kad se dobri s dobrima druže. Kao što je danas sunčan dan, vjerujem da i nama predstoji sunčana budućnost - istaknuo je Joško Vlašić.

Predsjednik Podravkine uprave Miroslav Vitković nije želio otkriti iznos sponzorskog ugovora, ali je izrazio zadovoljstvo suradnjom s Blankom.

- Drago mi je da smo još prije 11 godina prepoznali njezin potencijal. Želimo joj puno uspjeha u budućnosti. Gdje je Blanka, tu je i Podravka, neka tako i ostane - rekao je Vitković, koji je Blanku uoči potpisivanja ugovora poveo u obilazak tvornice kako bi se upoznala s načinom proizvodnje i s ljudima koji ondje rade.

Blanka Vlašić demantirala je da će zbog napornog puta zaobići mitinge u Aziji sredinom svibnja. Kazala je da je još preuranjeno o tome govoriti i da će početi skakati kad će za to biti spremna. Kao glavni cilj ove godine navela je Svjetsko prvenstvo potkraj kolovoza i smatra da nema razloga požurivati sa sezonom.

Na novinarsko pitanje kada će napokon srušiti svjetski rekord, Blanka je pomalo nervozno izjavila da ona nije proročica, te da smatra kako riječ napokon nije primjerena.

- Ne može se reći da nemam uspjeha iza sebe, stvari se odvijaju kako treba. Čeka se da sazrijem, kako se sve dosad dogodilo, nadam se da će se dogoditi i taj svjetski rekord - poručila je Blanka, koja se dotakla i najboljeg svjetskog skijaša Ivice Kostelića.

- Od srca bih htjela njemu i cijelom timu čestitati, zaista su napravili sjajan rezultat. Želim da se dobro odmori od naporne sezone i sve najbolje u budućnosti - izjavila je Blanka.


Agencija VLM

Foto: N. Wolf / Podravski list / CROPIX

Komentari