Rukometna fešta trese zeljare

Cijeli Vidovec na nogama uoči dolaska Vujovićevih 'Zagrebaša'

Objavljeno: 12.04.2016. 21:11

Foto: MRK Vidovec

Vidovec “gori“ u iščekivanju našeg najslavnijeg rukometnog kluba, jednog od najpopularnijih klubova u Hrvatskoj, velikog PPD Zagreba.

Pripreme za organizaciju utakmice su pri kraju, sve je u klubu posloženo, i Vidovec je spreman za najveći sportski događaj u povijesti općine, utakmicu protiv PPD Zagreba, koja se igra u dvorani Osnovne škole u Vidovcu, u srijedu s počekom u 19 sati.

Nakon velike pobjede nad premijerligašem Buzetom, ždrijeb im je u četvrtfinalu donio najatraktivnijeg i najsnažnijeg protivnika. I to na vrhuncu sezone, nakon Final Foura Seha lige i kvalifikacija za Rio 2106, gdje je Hrvatska sjajnom utakmicom protiv Norveške izborila plasman. Vidovec će zasigurno znati pozdraviti i zapljeskati sjajnom Ivanu Stevanoviću Stiviju, ali i Horvatu, Šebetiću, Mandaliniću...

- Velika je to čast za naš klub, ugostiti višestruke državne prvake, klub takve tradicije. Bit će to prilika za veliku feštu, da naši navijači pozdrave Zagrebaše, čestitaju reprezentativcima na nedavnom prolazu u Rio – istaknuo je trener Igor Senečić.

Četvrfinale kupa je veliki uspjeh za Vidovec, koji je ove sezone i lider 2. HRL Sjever, tako da će i drugu godinu zaredom preskočiti rang natjecanja te će iduće sezone igrati u 1. HRL, što su potvrdili subotnjom pobjedom protiv Borova.

- U dobroj smo formi, igrači su spremni i motivirani, a želimo ostaviti dobar dojam i protiv velikog Zagreba. Znamo da će biti puna dvorana, očekujemo jedan pravi rukometni spektakl, a jedino se nadam da neće biti ozljeda – istaknuo je Senečić.

Momčad Vidovca je spremna, najiskusniji Jeftić, Turković, Dobovičnik i Melnjak su već igrali više puta protiv Zagreba, a za one mlađe bit će to odlična prigoda za učenje.

Iz Vidovca pozivaju još jednom sve domaće simpatizere da nabave ulaznice u pretprodaji (Pivnica Pik Pub, Caffe bar Šenjug, Caffe bar Tip Top, Diskont TD Šijanec) radi ograničenosti kapaciteta dvorane i atraktivnosti protivnika.

Cijena ulaznice bit će 30 kuna, a Vidovčanci su pripremili i razne „zanimacije“, koje uobičajeno idu uz ovakve sportske priredbe. Sve je spremno za veliku, već nadaleko poznatu, vidovečku rukometnu feštu.

 

Komentari