Članovi savate kluba Omega nastupili na prvenstvu države u Combatu

Objavljeno: 12.04.2015. 17:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Emerik Večerić

Članovi Savate kluba Omega iz Varaždina nastupili su na prvenstvu države za juniore i seniore u Combatu koje je održano u Varaždinu u dvorani Graberje.

Iako iznimno mali broj prijavljenih natjecatelja iz nekoliko klubova, članovi Omege ostvarili su dobre uspjehe.
Leo Amidžić postao je prvak države u kategoriji do 65kg svladavši prvog protivnika prekidom, dok je u drugoj borbi Ivan Puclin pružao malo jači otpor, Antonio Rukavina u kategoriji preko 75kg osvojio je drugo mjesto izgubivši u finalu od predstavnika iz Valpova.

Iako je sudačka odluka u toj borbi iznimno diskutabilna, Antonio je potpuno dominirao u borbi i pokazao kvalitetu izvornog savatea, međutim suci su presudili u korist borca iz Valpova.

Hrvoje Kišićek u teškoj kategoriji plasirao se na treće mjesto. Martin Malez, Marija Kosi, Meri Novak i Antonio Horvatić nisu imali protivnike u svojim kategorijama.

Kristina Sokolić prebačena je u kategoriju do 60kg i svoje će finale boksat 26. travnja u Zelini protiv predstavnice iz Šimunec gyma, a Marija Kosi prebačena je u ktegoriju do 70kg te će finale u toj kategoriji raditi protiv domace predstavnice iz Zeline.
Borce su vodili treneri Miljenko Rožmarić, i Emerik Večerić.

Komentari