dođite u 5. u Arenu

Cure iz OK Kitro Varaždina vas pozivaju: 'Profeštajte s nama kraj najbolje sezone u povijesti!'

Objavljeno: 22.04.2017. 11:55

Zadnja izmjena: 22.04.2017. 11:59

Nakon sedam uzastopnih pobjeda, odbojkašice OK Kitro Varaždina ulaze u finale aktualne sezone Prve B lige odbojkašica - i to na visokom drugom mjestu. Stoga vas danas zovu na odbojkašku feštu u maloj dvorani Arene s početkom u 17 sati.

Varaždinke su trenutačno drugoplasirane, a o tome hoće li i ostati na tom visokom mjestu odlučuje današnji meč s drugom ekipom proslavljene zagrebačke Mladosti, izravnoga konkurenta za drugo mjesto. 

- Iza nas je sigurno najljepša sezona, u kojoj smo upisali 15 prvenstvenih pobjeda uz svega četiri poraza, stoga je i želimo završiti na najbolji mogući način, novom, osmom pobjedom u nizu. Mladost je najbolji mogući šlag na ovosezonsku odbojkašku tortu, i cure i ja pozivamo ljubitelje sporta da je zajedno „pojedemo“ danas poslijepodne, od 17 sati u Areni. - jasnu je i nedvosmislenu poruku u ime OK Kitro Varaždina poslao prvi čovjek struke Ivica Đolonga.

Pobjeda bi značila zajamčeno barem treće mjesto, što je najveći uspjeh varaždinske ženske odbojke dosad. Dodamo li tome da su Varaždinke ove sezone igrale i osminu finala nacionalnog odbojkaškoga kupa, izbacivši prethodno i proslavljenu velikogoričku Azenu i vjerojatnog prvaka Prve B lige Karlovac, onda je jasno da je to zaista bila - velika sezona. I red je da to proslavite zajedno s našim odbojkašicama danas u 5 popodne.

Komentari