nedjelja u 20 sati

Dijelimo ulaznice za nedjeljnu utakmicu NK Varaždina protiv Sesveta

Objavljeno: 01.09.2017. 13:27

Zadnja izmjena: 01.09.2017. 18:49

Foto: Facebook

NK Varaždin u srijedu je ostvario svoju prvu pobjedu u Drugoj HNL - kao što smo već pisali, tešku ali zasluženu pobjedu osigurali su na tvrdom terenu u zagrebačkom Sigetu protiv Hrvatskog dragovoljca.

>> VIDEO Varaždinci protiv Dragovoljca pobijedili pogotkom na kraju meča - pogledajte sjajan vodeći gol Drožđeka

Optimizam se vratio u redove Varaždinaca i dečki su sada spremni uoči nedjeljnog susreta na domaćem terenu protiv Sesveta. Gosti nisu mačji kašalj, imaju i bod prednosti, ali je realno očekivati našu pobjedu. Podrška koju ste vi pružili s tribina prošle nedjelje bila je odlična - i ako to ponovite, onda će igrači imati još više elana u ovom važnom susretu. 

Ulaznice za vas

NK Varaždin poziva navijače na utakmicu - ali i dijeli ulaznice. Za naše smo čitatelje opet osigurali 2 puta 2 ulaznice. Evo što trebate uraditi ukoliko ih želite osvojiti.

1. Lajkajte Facebook stranicu portala eVaraždin (ako kojim slučajem još niste)

2. Šerajte objavu na svom profilu

3. Ispod članka na fejsu tagajte osobu s kojom biste htjeli otići na utakmicu.

Nagradnu igru završavamo sutra (subota) u 18 sati, kada ćemo čistom lutrijom odabrati sretne dobitnike - koji se trebaju javiti na blagajnu Zapad sredina 30-45 minuta prije početka utakmice. Za vas koji ne uspijete dobiti besplatne ulaznice ostaje mogućnost njihove kupnje po cijeni od 20 i 30 kuna. Vjerujemo da će opet doći puno vas i da ćemo promatrati i prvu domaću pobjedu NK Varaždina u Drugoj HNL. A onda - svi u pohod na vrh Druge HNL!

 

Utakmica se igra u nedjelju u 20 sati!

Komentari