primanje prije finala

FOTO: Dinamovci i Riječani u našoj Vijećnici: 'Nije najvažnije tko će pobijediti'

Objavljeno: 31.05.2017. 14:18

Zadnja izmjena: 31.05.2017. 14:24

Foto: Željko Porobija

Predstavnike Dinama i Rijeke pred večerašnje finale nogometnog Kupa u Vijećnici je primila vladina povjerenica Dragica Đula - okružena kandidatima za novog varaždinskog gradonačelnika Alenom Kišićem i Ivanom Čehokom.

Povjerenica Đula u svom je pozdravnom govoru istaknula želju da budući gradonačelnik vrati vrhunski nogomet u Varaždin. 

- Nadam se da će specifična varaždinska atmosfera utjecati na sve navijače da se primjeren ponašaju. - naglasila je Đula. Gostujući govornici poput Dinamovog predsjednika Mirka Barišića, šefa Hrvatskog nogometnog saveza Damira Vrbanovića i direktora Rijeke Vladimira Čohara nisu propustili priliku sjetiti se svojih veza s varaždinskim nogometom. Barišić je istaknuo da mu je ovo - zahvaljujući i njegovom dugogodišnjem radu - četvrto finale u Varaždinu te poželio da uskoro imamo i prvoligaša. Vrbanović se s tugom prisjetio pokojnog Anđelka Herjavca "Đelca" kojemu su danas posjetili grob.

- Među nama je ima ljudi koji su posebno vezani za Varaždin. Nadam se da će se NK Varaždin vratiti na nogometnu mapu Hrvatske. - izjavio je Čohar. Svi su prisutni istaknuli želju da danas bude prije svega praznik i pobjeda nogometa, no ne sumnjamo kako će se i Dinamovci i Riječani uzapeti da taj praznik proslave pobjedom u Kupu.

Komentari