FOTO: Obreš do slavlja na teškom gostovanju u Šemovcu

galerija-images/obres - mladost

Objavljeno: 21.03.2015. 19:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Siniša Sović

S dva subotnja susreta otvoreno je 18. kolo Prve županijske lige, a vrlo zanimljiv bio je susret Mladosti i Obreša u Šemovcu. Slavili su nogometaši iz Sv. Ilije 2:1.

Poveli su Šemovčani u 10. minuti preko Nikole Sajka koji je odmjerenim udarcem s dvadesetak metara donio vodstvo domaćinu.

Minutu prije kraja prvog dijela gosti iz Sv. Ilije su izjednačili iz kaznenog udarca. Za 1:1 pogodio je Saša Tomašković te se tim rezultatom otišlo na odmor.

U drugom dijelu pao je samo jedan pogodak i to u 59. minuti. U munjevitoj kontri Alen Bosak se našao sam pred vratima domaćih i matirao Franju Balaška.

- U prvom dijelu Šemovčani su iz jedanog udarca u okvir zabili pogodak. Naš pritisak u nastavku je urodio plodom te smo prije odmora zasluženo izjednačili. U drugom poluvremenu jače smo stisnuli domaćina i na kraju zasluženo slavili - rekao je kapetan Obreša, Matija Cepanec.

S njim se nije složio strijelac jedinog pogotka za domaće nogometaše, Nikola Sajko.

- Imali smo inicijativu gotovo cijeli susret i bili bolja momčadi, no nismo imali sreće. Nesretno smo primili drugi pogodak i to nas je na kraju skupo koštalo - rekao je Sajko.

Ovom pobjedom Obreš je skočio na drugo mjesto Prve ŽNL. U drugom subotnjem susretu Sloga je u Slokovcu pobijedila Podravac 4:1. Gosti su poveli preko Matije Vilaja u 8. minuti, no dvije minute kasnije Stjepan Rak donio je izjednačenje domaćima.

U 20. minuti Ivica Grabrovec zabio je za 2:1, a u 34. minuti Damir Kranjec je povećao vodstvo Sloge. Konačnih 4:1 za Slogu postavio je Damir Vađunec u 76. minuti.

U nedjelju je na rasporedu preostalih šest susreta.

U 2.ŽNL Istok odigrana su dva susreta. Budućnost je sa 6:0 bila bolja od Slobode ŠN, dok je Sloboda Tužno u gostima svladala Trnje 1:0.

U zapadnoj diviziji Bratstvo je slavilo 3:2 protiv Vinice.

{gallery}obres - mladost{/gallery}

 

Komentari