kk vindi spreman za natjecanje

FOTO: STREET BALL U subotu održan praznik košarke na vanjskim terenima dvorane Graberje

Objavljeno: 11.09.2017. 08:48

Zadnja izmjena: 11.09.2017. 08:49

ŽKK Vindi ove je subote radi popularizacije košarke i prezentacije svog rada organizirao turnir u "haklu", na kojemu sudjelovale muške i ženske ekipe, kao ekipe osoba s invaliditetom.

Ovi posljednji pokazali su kako uz jaku volju invaliditet nije zapreka za bavljenje sportom. Premda rezultat nije bitan, u muškoj je konkurenciji pobijedila ekipa Tantarača, koji su u finalu s Veteranima 45 igrom podsjetili na nekadašnje slavne dane varaždinske i hrvatske košarke. Posebno raduje i nastup ženskih ekipa gdje je prvo mjesto osvojila ekipa Borke. Zanimljivo je bilo i natjecanje u tricama gdje su pobjedili Vita Huzjak i Jakov Obranić. Nakon turnira organizirano je druženje za sve ekipe te s pravom možemo reći da je i ove godine to bio praznik košarke.

Djevojke nastavljaju trenirati

Inače djevojke iz Ženskog košarkaškog kluba ,"Vindi" pod vodstvom trenera Tibora Vukovića intenzivno treniraju u dvorani Graberje i pripremaju se za novu sezonu u međunarodnoj Ženskoj extra ligi u kojoj nastupaju klubovi iz Slovenije, Hrvatske i Austrije. Nakon prošlosezonskog plasmana u "Final four" lige i ove godine očekuju plasman u sam vrh tablice. U tijeku su i upisi u školu košarke koja se održava utorkom i četvrtkom na 6. osnovnoj školi od 17.00 -18.00 sati pod vodstvom prof. Zlatka Knolmajera (091/752 1195 ) pa iz kluba pozivaju sve zainteresirane djevojčice da im se pridruže.

 

Komentari