vrhunsko sportsko natjecanje

FOTO Završeno prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu - evo novih državnih prvaka

Objavljeno: 05.03.2017. 19:50

Zadnja izmjena: 05.03.2017. 19:53

Danas je u dvorani LifeClass termi Sveti Martin završeno trodnevno Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke, pojedinačno i u parovima u organizaciji varaždinskog STK Starra.

Bilo je ovo jedno među najjačim prvenstvima jer su se odazvali praktično svi najbolji stolnotenisači i stolnotenisačice. Došlo je do promjena na tronu najboljih igrača države, tako su bez titula ostali prošlogodišnji prvaci Ronald Ređep i Petra Petek. Novi seniroski prvak države je Frane Tomislav Kojić, član njemačke drugoligaške ekipe Passau, koji je Ređepa pobijedio u polufinalu. Ređep je na kraju osvojio treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Petra Petek je iznenađujuće ispala već u osmini finala, no nije ostala bez medalje - jer je osvojila treće mjesto u igri parova. Nova prvakinja Hrvatske je Mirela Đurak, koja igra u Zagrebu, ali je rodom iz Varaždina. Ona je nastupala i u finalu igre parova, s Matejom Jeger ali je izgubila od Ivane Malobabić i Ide Jazbec, koje su tako osvojile titula prvaka. U igri parova kod muškaraca pobjednici su Dubrovčani Roko Tošić i Tomislav Japec.

Komentari