naše su rukometašice vrhunske

I kadetkinje i seniorke Koke spadaju u vrh hrvatskog ženskog rukometa - stigla i titula!

Objavljeno: 24.04.2017. 11:18

Zadnja izmjena: 24.04.2017. 11:22

U Varždinu se igra vrhunski ženski rukomet, a prekjučerašnji rezultati samo su potvrda onoga što već znaju svi poznavatelji ovog sporta. Seniorke su na čvrstom trećem mjestu Prve lige, a kadetkinje su upravo osvojile prvenstvo u 3. ligi Sjever.

Seniorke Koke vraćaju se iz Zagreba s novom pobjedom i dodatna 2 boda kojim su gotovo pa zabetonirali treće mjesto - što je njihov povijesni uspjeh. U 20. kolu uvjerljivo su savladale domaću ekipu Trešnjevke s 28:18. Vodstvo su preuzele od samoga početka utakmice i ni u jednom trenutku pitanje pobjednika nije dolazilo u obzir. Golmanica Golubić skupila je 14 obrana, Ivana Dragišić je zabila 8 golova, kojima je Domjan pridala 5, Tomić 4 a pogađale su i ostale igračice. Već u srijedu Koke čeka meč protiv Dugog Sela.

A još su uvjerljivije bile kadetkinje iz Koke 2 koje su u Ivancu protiv istoimene ekipe pobijedile s 29:15. Bartolić je zabila 9 golova, Pozder 6, a Kontrec i Lončar po 4. Time su kadetkinje osvojile titulu prvaka 3. Hrvatske rukometne lige Sjever i pokazale da prva momčad ima i svoju iznimnu budućnost. Veliki je to uspjeh trenerice Horvat i pokazatelj da bi u doglednoj budućnosti naše rukometašice mogle biti i na samom vrhu hrvatskog ženskog rukometa. Podsjetimo, prošle su godine Koke bile pete u zemlji, ove godine smiješi im se treća pozicija - a u budućnosti možemo uistinu očekivati još bolje plasmane.

Komentari