Izborne utrke za hrvatsku repku

Kanuisti i kajakaši varaždinskog Varteksa solidni na rijeci Kupi u Sloveniji

Objavljeno: 05.04.2016. 09:00

Foto: KKK Varteks

Članovi Kajak kanu kluba Varteks Nikola Mavrić, Roko Bengeri, Helena Strnišćak, Luka Grobotek, Katja Bengeri i Maja Štimac  nastupili su u dane vikenda na natjecanju u  slalomu za kadete, juniore  i seniore koja su održana na rijeci Kupi kod mjesta Osilnica u Sloveniji...

Spomenute utrke bile su ujedno i izborne za članove Hrvatske reprezentacije u slalomu za kadete, juniore i seniore.  

U subotu je održano natjecanje u slalomu  6.memorijal „ Dražena Veselka“  na kojem su u konkurenciji kajaka jednosjeda kod kadeta kadet Roko Bengeri osvojio 19.mjesto, dok je Nikola Mavrić bio 29., kod kadetkinja u kajaku jednosjedu Helena Strnišćak osvojila je 9. mjesto.

Juniorka Katja Bengeri osvojial je 3. mjesto u kajaku i kanuu jednosjedu, dok je Maja Štimac osvojila 6. mjesto, kajak jednosjed, junior Luka Grobotek osvojio je 21. mjesto u kajaku jednosjedu.

U nedjelju je održano natjecanje u slalomu „Pokal Petra Klepca“ na kojem su u konkurenciji kajaka jednosjeda kod kadeta Roko Bengeri plasirao na 19. mjesto, dok je Nikola Mavrić bio 28., u kajaku jedniosjedu kadetkinja Helena Strnišćak bila je10., dok je juniorka Maja Štimac u kajaku jednosjedu zauzela 4. mjesto.

Junior Luka Grobotek u kajaku jednosjedu bio je na kraju 18.

Komentari