pala i dalmatinka

Koke se u Pločama zaradile još 2 boda i potvrdile osvajanje 3. mjesta u Prvoj ligi!

Objavljeno: 21.05.2017. 10:54

Zadnja izmjena: 21.05.2017. 10:56

Jučer su Koke u 24. kolu Prve hrvatske rukometne lige gostovale u Pločama i s uvjerljivih 28:18 savladale domaću Dalmatinku te time samo dodatno potvrdile osvajanje trećeg mjesta u ovogodišnjem prvenstvu.

Naše rukometašice domaćoj ekipi nisu dale ni tračak nade, od početka su preuzele vodstvo i tijekom meča ga samo povećavale. Sve su igračice dobile svoju minutažu, a najraspoloženiji među strijelcima bile su Masnić i Čović s po 6 pogodaka te Dragišić s 5.

Konkurencija izgubila

Istodobno, ekipe koje su do prošlog kola teorijski predstavljale konkurenciju našim Varaždinkama za osvajanje 3. mjesta zabilježile su poraze. Sesvečanke su izgubile se tijesnih 26:25 protiv drugoplasirane Lokomotive, dok su rukometašice Zameta u nama susjednom Čakovcu pretrpjele poraz od Zrinskog s 29:21. Tako sada obje ove ekipe zaostaju za našim Kokama 11, odnosno 12 bodova, čime je razlika samo još povećana. Koke su time popravile svoj prošlogodišnji plasman kad su bile 5. u Prvoj ligi - i sada im se otvaraju i vrata Europe. No, prvenstvo još traje, u goste dolazi favorizirana Lokomotiva već ove srijede - i Koke svakako trebaju pokazati da imaju snage u sljedećoj sezoni boriti se i za sam vrh ljestvice.

Komentari