nastupili u svim kategorijama

Konjički klub Garestin na Prvenstvu Hrvatske u dresurnom jahanju

Objavljeno: 25.07.2016. 17:19

Proteklog vikenda na zagrebačkom hipodromu održano je Prvenstvo Hrvatske u dresurnom jahanju. Natjecatelji KK Garestin nastupili su u svim kategorijama, a za plasman na prvenstvu nastupili su u kategoriji Pony jahača, Juniora, Mladih jahača i u kategoriji Seniora sa ukupno pet jahača.

Prvog dana Nela Novak i Kleopatra nastupile su van konkurencije u E i A utakmici. U obje je pobijedila sa rezultatom 65,95 i 64,10%. U nedjelju je Nela osvojila prvo i drugo mjesto sa postotkom 65,45 i 65,55%.

David Hudoletnjak i Dyilian nastupili su u kategoriji Pony jahača te su zauzeli četvrto mjesto u utakmici i treće u poredku za Prvenstvo, u nedjelju se David plasirao na četvrto mjesto u utakmici što mu je donijelo brončanu medalju sa 58,20%.

U kategoriji Juniora nastupila je Mirjam BilićAlfom, zauzele su deseto i deveto mjesto u utakmici sa 57,79 i 59,33% te ukupno šesto mjesto za Prvenstvo.

Lidija Rijavec s Cony i Karla Horvat s Centaur Argonaut nastupile su u kategoriji Mladih jahača. Prvog dana Karla je ostvarila postotak od 58,16% i peto mjesto. Drugog dana Prvenstva zauzela je šesto mjesto u utakmici sa 54,67% te peto u poredku za Prvenstvo.
Lidija je prvog dana ostvarila 56,59% i osmo mjesto u utakmici, drugog dana ostvarila je peto mjesto u utakmici te ukupno četvrto za Prvenstvo sa 56,21% .

Pia Damjanić i Frodo nastupili su u kategoriji Seniora, oba dana zauzeli su sedmo mjesto sa 59,59 i 60,14% te ukupno peto mjesto za Prvenstvo.

Prvi dan natjecanja bodovao se i za ekipno Prvenstvo Hrvatske. Ekipu KK Garestin činile su Mirjam Bilić, Lidija Rijavec, Karla Horvat i Pia Damjanić. Osvojile su treće mjesto i brončanu medalju.

 

Komentari