Kreće MŽNL: Koje su ambicije najbolje plasiranih ekipa iz Varaždinske županije?

Objavljeno: 06.03.2015. 17:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: arhiva eVarazdin

Ovog vikenda kreće drugi dio sezone u Međužupanijskoj ligi, a očekuje nas nekoliko vrlo zanimljivih susreta.

Na vrhu lige su tri međimurska kluba. Vodeće je Nedelišće, drugo mjesto drži Sloboda iz Slakovca, dok je trećeplasirani Rudar iz Murskog Središća. Od klubova iz Varaždinske županije najvišu poziciju drži Zelengaj koji je četvrti.

Zeleni su u dosadašnjih 16 susreta skupili 27 bodova te za trećeplasiranim Rudarom zaostaju pet bodova. U drugom dijelu sezone nogometaše iz Donjeg Kućana napustili su Boris Ismajlovski i Vedran Vitez, dok je pristigao Goran Vugrinec.

- U pripremama smo imali problema s treninzima jer većina igrača radi, a nemamo uvjete za večernji trening. No, dobro smo ukomponirali ekipu bez obzira na odlaske Ismajlovskog i Viteza. Ambicije su ostati među šest ekipa u ligi, a vjerujem da ćemo to i ostvariti - rekao je napadač Zelengaja, Valentino Mlakar.

Druga najbolje plasirana ekipa iz Varaždinske županije je Zadrugar koji drži osmo mjesto. Nogometaši iz Hrastovskog promijenili su trenera pa će ih u drugom dijelu sezone voditi nekadašnji igrač Danijel Kolak.

- Ekipa je uglavnom ostala ista. Otišao je samo Vucković pa je cilj osvojiti što više bodova te si osigurati miran nastavak sezone - dodao je Kolak.

Hrastovsko na otvaranju drugog dijela sezone igra protiv drugoplasirane Slobode iz Slakovca, koja im u nedjelju u 14,30 sati dolazi u goste.

- Za prvo kolo nam nedostaju kartonirani Marković, Šegović i Denić, dok je Struški na razmjeni studenata u Češkoj. No, kod kuće nećemo nikome priznali da su bolji do posljednjeg sučeva zvižduka - rekao je Kolak.

Zelengaj pak u nedjelju u isto vrijeme ugošćuje Graničar iz Kotoribe.

- Nažalost, Sedlar i ja ne možemo igrati prvo kolo zbog kartona, no vjerujem da će moji suigrači iznenaditi Kotoripčane - zaključio je Mlakar.

Preostale ekipe iz Varaždinske županije igraju u subotu od 14,30 sati. Ivančica i Jalžabet u Ivancu igraju županijski derbi, Novi Marof gostuje kod Centrometala, Plitvica u Selniku dočekuje Mladost Komet, dok gojanečka Plitvica odlazi na noge Rudaru u Mursko Središće.

Komentari