izvrsni tomo vertuš

Naš mali tenisač Tomo Vertuš pobijedio je čak i sina velikog Gorana Ivaniševića - i to je tek djelić uspjeha

Objavljeno: 04.07.2017. 16:11

Zadnja izmjena: 04.07.2017. 16:13

Sudeći po rezultatima malog Tome Vertuša iz TK Varteks, naš grad dobiva novu nadu hrvatskog tenisa. Samo u posljednja tri tjedna osvojio je dva prva i dva druga mjesta na turnirima u Varaždinu, Virovitici i Zaprešiću.

Tomi će najvjerojatnije najduže ostati u sjećanju nedavno polufinale Vindi kupa Varteks gdje je u polufinalu isprašio ni manje ni više nego Emanuela Ivaniševića, sina našeg najboljeg tenisača ikada. Rezultat od 6-1, 6-1 dovoljno govori o nadmoći našeg Tome - a dobro znamo kakvu trenersku poduku i skrb ima inače odlični Emanuel. Tomo je to ujedno iskoristio da se fotka sa svojim - i ne samo svojim - teniskim idolom. 

No, Tomo nije ostao samo na tome - već je sljedeći vikend u Virovitici na Didon kupu osvojio prvo mjesto u singlu te prvo mjesto u parovima s kolegom iz TK Varaždina Karlom Hanzlom. A svom  nizu uspjeha dodao je prošlog vikenda i odlično drugo mjesto u singlu. Pred Tomom je, očito, još puno mečeva i pobjeda - a za koju godinu, nastavi li Tomo ovakvim tempom, i Varaždin bi se mogao naći na svjetskoj mapi tenisa.

Komentari