Medvjedi pokradeni, navijači Linza ih gađali kovanicama

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 31.01.2011. 09:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Hokejaši Medveščaka u 44. kolu EBEL-a izgubili su u produžetku u gostima kod Linza 6:7 (3:1, 1:2, 2:3, 0:1). Po dva gola za medvjede zabili su Kinasewich i Hećimović, a jedan Prpić i Guidarelli.

U utakmici punoj preokreta medvjedi su prvi poveli, a domaćin je čak šest puta stizao rezultat. Gol za konačnih 7:6 za domaćina u 63. minuti postigao je Oberkofler. No, odlučujući trenutak dogodio se u 58. minuti, kod rezultata 6:5 za Medveščak.

- Pokradeni smo! Bio je to sudački masakr motornom pilom. U toj 58. minuti Gazdić je uzeo pak, glavni sudac pokazao da se igra dalje, a onda je pomoćni zaustavio igru i pokazao isključenje Gazdiću. Kapetan Prpić tada je tražio objašnjene, a sudac je onda i njega isključio - rekao je team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić te dodao:

- Osjećali smo se grozno, njihovi navijači bacali su po nama kovanice i pive, a predsjednik Linza lupao je po našoj klupi. Nikad ovakvo što nisam doživio.

Na vratima Medveščaka jučer je bio Gašper Krošelj, te je imao 44 obrane.

Medvjedima za utjehu barem ostaje da su s novim bodom ostali na 7. mjestu.

Sa nova dva gola Kinasewich se pak probio na 2. mjesto strijelaca lige, a zanimljivo, zabio je barem po jedan gol u posljednjih osam utakmica koje je igrao.


Agencija VLM

FOTO: Damir Krajac / CROPIX

Komentari