Mlađe kadetkinje OK Varaždin Volleya na korak do završnice Prvenstva Hrvatske!

Objavljeno: 08.03.2015. 21:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Nakon što su bez ikakvog problema preskočile Ivančanke i Ludbrežanke na županijskoj završnici, varaždinske odbojkašice danas su u Zagrebu upisale nove dvije glatke 2:0 pobjede, protiv Siska i Čazme.

U dvorani Trnsko u Novom Zagrebu igrana je regionalna završnica Prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje, a odbojkašice Varaždin Volleya u dvije su utakmice pobijedile najprije Sisak 2:0 (po setovima 25:13, 25:21) pa onda i Čazmu 2:0 (po setovima 26:24, 25:11). Ovim pobjedama mlade Varaždinke osigurale su regionalno polufinale i borbu za medalje, stigle na samo korak od završnice Prvenstva Hrvatske u ovoj starosnoj kategoriji.

Podsjetimo li se da su u prosincu na juniorskom Prvenstvu Hrvatske Varaždinke osvojile treće mjesto, da su sada mlađe kadetkinje na korak do završnice, a da PH za kadetkinje – koje su zapravo najjača starosna kategorija varaždinske ženske odbojke – tek slijedi kroz mjesec dana, više je nego jasno da se u gradu baroka rađa zaista lijepa budućnost varaždinske odbojke, ovoga puta u režiji pripadnica ljepšeg spola...

Komentari