Mršić: Kup je odigran na način na koji nisam želio

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 23.04.2011. 13:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Uoči polaska u Zagreb na utakmicu kod Dragovoljca, trener Cibalije Stanko Mršić istaknuo je kako očekuje od igrača dobru igru.

- Imamo puno problema, crvenih i žutih kartona - Parmaković, Tomić, Rugašević ne mogu igrati, Šimunec ima smrtni slučaj u obitelji, Kvesić je povrijeđen kao i Matković i vjerojatno neće igrati. S nama ide nekoliko dečkiju iz juniorske selekcije. Pokušat ćemo dobro odigrati u Zagrebu, iako su igrači razočarani, neki i ljuti, pojedinci umorni, ali moramo ići dalje, ostaje nam boriti se za treće mjesto - zaključio je Mršić.

Mršić se osvrnuo i na izgubljeno polufinale kupa.

- Nema nesretnijeg čovjeka od mene, ova utakmica odigrana je na način na koji nisam želio, žao mi je zbog navijača, ovog Grada i ove Županije koji su puno dali u ratu. Žao mi je zbog penala koji sudac Jović nije dosudio. Nije mi jasno nakon odigranog prvog poluvremena, što se dogodilo. Sami smo sebe pobjedili, psihologija igrača nije bila na zadovoljavajućoj razini. Neki igrači su me razočarali u taktičkom smislu, nisu napravili ono što smo dogovorili, psihički nisu bili spremni nositi se s tim pritiskom, to sam tek sad shvatio. No, život ide dalje, puno smo propustili, puno izgubili, najviše igrači, ali pred nama je nova utakmica. Stvarno mi je žao, no moramo dalje i što prije zaboraviti ovu utakmicu - istaknuo je Mršić.



Komentari