MŽNL: Ivančica u Ivancu iznenadila Zadrugar i stigla do boda

Objavljeno: 14.03.2015. 19:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Nikolina Tomašković

Odigrana su četiri susreta 19. kola Međužupanijske nogometne lige, a veliko iznenađenje napravila je Ivančica koja je sa Zadrugarom odigrala 1:1.

Nogometaši iz Hrastovskog poveli su preko Marka Šegovića u 43. minuti, koji je nabačenu loptu pospremio u mrežu Ivančana. Gosti su tako s minimalnom prednošću otišli na odmor.

U drugom poluvremenu Ivančani su bili bolja momčad, a izjednačenje je stiglo u 63. minuti. Zabio je Dalibor Solina u 63. minuti iz kaznenog udarca. Do kraja susreta nesavladivi su bili vratari Žuliček i Markulinčić pa je ostalo 1:1.

- Ovo je bila najbolja utakmica Ivančice ove sezone. Gosti su nas podcijenili i šteta što nismo uspjeli slavititi, no bod protiv Zadrugara je velika stvar - rekao je vratar Ivančice, Matija Žuliček.

- Jednostavno igrači su malo podcijenili suparnika, sreća nam je okrenula leđa i nismo mogli postići pogodak. Moramo se okrenuti nastavku prvenstva i čim prije zaboraviti ovaj susret - rekao je trener Zadrugara, Danijel Kolak.

U subotu je na teren izašao Zelengaj te upisao poraz kod Poleta u Sv. Martinu na Muri. Jedini pogodak za nogometaše iz Donjeg Kučana postigao je Matija Soldatek iz kaznenog udarca.

U nedjelju su na rasporedu preostala četiri susreta. Od županijskih predstavnika Jalžabet ugošćuje Plitvicu iz Selenika, Plitvica u Gojancu ugošćuje Centrometal, a Novi Marof Slogu iz Čakovca.

Komentari