MŽNL: Jalžabet očitao nogometnu lekciju Ivančanima

galerija-images/ivancica jalzabet

Objavljeno: 07.03.2015. 21:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikolina Tomašković

Pet predstavnika iz Varaždinske županije u subotu je otvorilo proljetni dio sezone u Međužupanijskoj ligi, a županijski derbi između Ivančice i Jalžabeta završio je u korist Jalžabećana koji su slavili 7:1.

Goste je u vodstvo doveo Tomislav Medved u četvrtoj minuti, na 2:0 povisio je Nenad Hanc 12 minuta kasnije, dok je vodstvo povećao Marko Hruško u 29. minuti. Tri minute kasnije domaći su izjednačili preko Marka Cerovčeca, a miran odlazak gostima na odmor osigurao je Medved svojim drugim pogotkom u 40. minuti susreta.

U sedmoj minuti nastavka Hanc je zabio s bijele točke, a njegov partner u napadu, Medved u nastavku je dodao još dva gola za visoko slavlje gostiju.

Trener Jalžabeta Zlatko Kanešić bio je iznimno zadovoljan nastupom svoje momčadi te s mnogo optimizma očekuje nastavak sezone.

- Nismo dopustili iznenađenje u Ivancu i lako smo slavili. Čestitam domaćinu, koji bez obzira na rezultat, nije igrao grubo. Jako sam zadovoljan izvedbom svoje momčadi i moram reći da smo se odlično posložili za drugi dio sezone - rekao je Kanešić, dok njegov kolega ističe da je rezultat bio očekivan.

- Jalžabet je zasluženo slavio. Ipak smo najlošija momčad u ligi što se vidi i po ljestvici. Žalosno je da Ivančica nema pravog sponzora, no ponosni smo na svoje mlađe kategorije - rekao je trener Ivančice, Damir Friščić.

U preostalim susretima, Novi Marof je izgubio od macinečkog Centrometala 2:0, Plitvica je u Selniku poražena 3:1 od Mladosti Kometa, dok je Plitvica iz Gojanca u Murskom Središću izgubila rezultatom 5:2 od domaćeg Rudara.

Od županijskih predstavnika na teren će u nedjelju Zadrugar koji će ugostiti Slobodu iz Slakovca, dok će Zelengaj biti domaćin Graničaru.

{gallery}ivancica jalzabet{/gallery}

Komentari