MŽNL: U golijadi u Gojancu uspješnija Plitvica

Objavljeno: 13.04.2015. 08:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: arhiva eVarazdin

Kompletirano je 23. kolo u Međužupanijskoj ligi, a od vrlo uzbudljiv bio je susret Plitvice i Zelengaja u Gojancu koji je završio pobjedom Gojančana 5:4.

Nogometaše iz Gojanca doveo je Jošua Horvat u 12. minuti, no dvije minute kasnije gosti su izjednačili preko Gorana Vugrinca. U 21. minuti Krunoslava Buhin ponovo je doveo Plitvicu u vodstvo, a u 37. minuti Vugrinec je drugim pogotkom izjednačio rezultat. U posljednjoj minuti prvog dijela Buhin je zabio za 3:2 te se tim rezultatom otišlo na odmor.

U drugom dijelu nogometaši iz Gornjeg Kučana preokrenuli su rezultat. U 59. minuti Luka Novko je izjednačio rezultat, a samo tri minute kasnije Vugrinec je iz kaznenog udarca doveo Kučance u vodstvo. U 68. minuti Buhin je postigao svoj treći pogodak za 4:4, a veliko slavlje Gojančanima donio je Denis Pomper u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Preostali predstavnik Varaždinske županije, Novi Marof u nedjelju je na domaćem terenu poražen od Slobode iz Slakovca 2:0.

U sljedećem kolu najbolje plasirani županijski predstavnici sedmoplasirani Zadrugar ugošćuje Pušćine, a osmoplasirani Jalžabet gostuje kod vodećeg Nedelišća.

Komentari