Varteks poražen kod Rudara

Nedelišće na krilima Boris Kosira do pobjede u derbiju kola protiv Jalžabeta

Objavljeno: 12.03.2016. 18:06

Zadnja izmjena: 12.03.2016. 18:07

Foto: Siniša Sović/ Foto agencija Sjever

U derbiju 17. kola Međužupanijske lige nogometaši Jalžabeta ostali su bez bodova na gostovanju kod Nedelišća, a domaći nogometaši slavili su 2:1.

Jalžabet je u tom dvoboju bio bez Pompera, Medveda i Viteza, no to ne umanjuje pobjedu Nedelišća.

Bio je to 'one man show' bivšeg igrača Podravine Borisa Kosira koji je dva puta zatresao mrežu Jalžabeta. Kosir je zabio u četvrtoj minuti, a s rezultatom 1:0 otišlo se na odmor.

Na 2:0 povisio je pogotkom u 58. minuti. Jalžabet je smanjio preko Matea Sakača, no do poravnanja rezultata nije stigao.

Tom pobjedom trećeplasirano Nedelišće se približilo vodećem Jalžabetu na samo dva boda, dok je drugoplasirani Rudar iz Murskog Središća također slavio i stigao na samo bod do Jalžabećana.

Rudar bolji od Varteksa

Nogometaši iz Mursko Središća pobijedili su Varteks 2:1. Nakon prvog dijela rezultat je bio 0:0, a domaćine je vodstvo doveo Marko Šoltić u 50. minuti. Deset minuta kasnije Boris Vurušić bio je strijelac za 2:0, dok je Varteks smanjio preko Mihaela Kolarića u 86. minuti.

Preostali susreti 17. kola Međužupanijske lige igraju se sutra, a djelić atmosfere s današnjeg derbija između Jalžabeta i Nedelišća pogledajte u fotogaleriji.

Komentari