Niko Kranjčar u Milanu od prve minute, nema Modrića i Balea

Objavljeno: 14.02.2011. 18:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Nakon dva mjeseca u utorak se sudarom Milana i Tottenham Hotspura u prvoj utakmici osmine finala nastavlja nogometna Liga prvaka. Trener Spursa Harry Redknapp prije odlaska iz Londona potvrdio je da Gareth Bale ipak neće biti na San Siru, gdje je ove sezone postigao hat-trick Interu u dvoboju po skupinama Lige prvaka.

Neće biti ni našeg Luke Modrića koji se tek vratio treninzima nakon operacije slijepog crijeva. U jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone Redknapp najozbiljnije razmišlja da od prve minute dvoboj počne Niko Kranjčar. Nakon što je u posljednje dvije prvenstvene utakmice svojim golovima donio bodove Spursima, engleski strateg našao se i pod pritiskom navijača da Hrvata stavi u vezni red od prve minute.

Ako to učini, Redknapp sigurno neće pogriješiti jer Niko se osjeća odlično, potpuno je spreman, svjež i nedvojbeno može pomoći Spursima da se iz Milana vrate s dobrim rezultatom te da kraju preskoče jednu od najuspješnijih momčadi od kada se Liga prvaka igra. Tako bi se približili povijesnom dosegu iz 1962. godine kada je Tottenham igrao u polufinalu Kupa prvaka.

Komentari