prvi protivnik je novigrad

NK Varaždin spreman za novu sezonu: '' Imamo momčad koja konkurira za ulazak u prvu ligu''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.08.2017. 09:41

Zadnja izmjena: 17.08.2017. 09:50

Foto: Luka Šalamun

Povodom početka prvenstva u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi u prostorijama kluba su press konferenciju održali predsjednik kluba NK Varaždin Stjepan Cvek i trener momčadi Zoran Kastel.

Nakon što je NK Varaždin ušao u drugu ligu dogodile su se mnoge promjene u igračkom kadru. 15 novih igrača je došlo, dok ih je šest otišlo. Prema riječima predsjednika Cveka, dolaskom Prahića i Nevistića, zaokružene su sve igračke želje za ovu sezonu.

- Osvježili smo momčad i imamo dosta dobru momčad koja može konkurirati za vrh druge lige, čak i za ulazak u prvu ligu.- rekao je Cvek

Trener Kastel napomenuo je kako su se dečki ove sezone primili posla i kako su svjesni da je ovo natjecanje već sad profesionalno, za razliku od prošle sezone. Prvi protivnik ove sezone je Novigrad o čijoj ekipi trener ima samo riječi hvale.

- Ekipa iz Novigrada je jako dobra i imaju par odličnih pojedinaca i to neće biti lagana utakmica. Na sreću, nemamo težih ozlijeda i dat ćemo sve od sebe.- rekao je Kastel i napomenuo kako bi i novo pojačanje Prahić već u trećem kolu trebao biti spreman za igru.

Inače, uskoro bi u prodaji trebale biti i godišnje ulaznice. 250 kn - tribina sredina zapad, 160 kn - lijeva i desna tribina zapad, 100 kn - branitelji. Što se pojedinačnih ulaznica tiče, 30 kn je cijena za sredinu zapad i 20 kn za lijevu i desnu tribinu. 

 

 

 

Komentari