veliko pojačanje

FOTO|VIDEO NK Varaždin upravo objavio vjerojatno najzvučniji transfer - vratio se Igor Prahić

Objavljeno: 15.08.2017. 12:14

Uprava NK Varaždina u zadnjem tjednu prije početka nogometnog prvenstva uspjela je dogovoriti zvučan transfer, a to je povratak Igora Prahića, koji je igrao za Varteks od 2007. do 2010. godine.

Prahić je potom otišao u Sedan, da bi onda u narednim godinama mijenjao razne klubove u Iranu, Rumunjskoj i Sloveniji. Posljednji klub za koji je igrao je Naft iz Teherana, s kojima je osvojio i nacionalni kup. Prahić je u travnju napunio 30 godina, visok je 1,9 m i igra na poziciji braniča, ali se umije ubaciti i naprijed te postići gol, kao što pokazuje i ovaj video s njegovim igrama u Iranu.

Prahić je bio i kapetan mlade hrvatske vrste, za koju je odigrao 40 utakmica, te bio proglašen najboljim obrambenim igračem na turniru u Japanu. U svakom slučaju, ovim transferom NK Varaždin očito je najavio da ne planira tek ostati u Drugoj HNL, nego se plasirati i u Prvu ligu - o čemu je svoju izjavu dao i sam Prahić.

- Drago mi je da se mogu vratiti doma u svoj grad gdje sam počeo svoje nogometne korake. Moramo svi zajedno vratiti nogomet ovom gradu, jer to Varaždin zaslužuje. Nadam se da ću svojim igrama NK Varaždin dovesti na željenu poziciju - a to je ulazak u prvu HNL. - odlučan je i optimističan Prahić.

Komentari