u sportskom duhu i suradnji

Suradnja NK Varteks i HNK Hajduk- Ivan Kos: 'Došli smo ovdje da nikada ne odemo'

Objavljeno: 27.06.2017. 14:22

Zadnja izmjena: 27.06.2017. 19:05

Foto: Luka Šalamun

Danas je na varaždinskom stadionu Varteksa održano svečano potpisivanje ugovora o poslovno-sportskoj suradnji ovih dvaju klubova - našeg NK Varteks i legendarnog splitskog Hajduka.

Svečanom potpisivanju prisustvovali su Vedran Šalamun, predsjednik NK Varteks, Ivan Kos, predsjednik HNK Hajduk, te Nikica Krnić, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Hajduka i ostali predstavnici oba kluba. 

- Veliko nam je zadovoljstvo što je Hajduk u Varteksu prepoznao klub u kojem se izuzetno cijeni i poštuje rad, kao i pogled na sport. Ovo je Varteksu velika čast, ali i obaveza. Cilj nam je podići klub na jednu višu razinu, a bazira se na najmlađoj kategoriji u kojoj je bitna i kvalitetna infrastruktura što ovaj grad i ima. Uz pomoć našeg kadra, uz pomoć trenera Hajduka nadamo se da ćemo doći do mogućnosti da naša djeca u školi nogometa postanu vrhunski sportaši. Uvjeren sam da će ovakvi zdravi temelji dugoročno polučiti dobar rezultat. - rekao je Vedran Šalamun.

Na konferenciji je bilo riječi o otvaranju mini centara gdje bi Hajduk pružao logističku i stručnu pomoć, a koje će Varteks imati na raspolaganju: od kondicijskih trenera, medicinske pripreme, nutricionističke, stručne razmjene znanja i rada.

- Ovime samo potvrđujemo što smo već počeli, a to je suradnja na svim segmentima, primarno nogometne škole, razmjena iskustva i znanja. Naglasak je primarno na edukaciji, razvoju, implementaciji svih znanja i razvoju akademije, odnosno omladinske škole. Hajduk je prepoznao rad, mentalitet, poseban odnos koji je ovdje prisutan, pa zbog toga moram reći jednu rečenicu: Došli smo ovdje da nikada ne otiđemo. Iznimno smo sretni i ponosni što možemo sudjelovati u radu kluba za kojeg smatramo da je mjesto u prvoj ligi. Mi ovdje stojimo kao prvoligaški klub iza Varteksa, pružati ćemo, pružamo i stojimo iza kluba, svim svojim srcem, logističkim i ostalim mogućnostima koji su nam u ovom trenutku na raspolaganju. - rekao je Ivan Kos.

 

Komentari