trijumfalni niz

NK Varteks pobijedio NK Mladost Komet i upisao osmu pobjedu zaredom!

Objavljeno: 13.11.2016. 20:05

Zadnja izmjena: 13.11.2016. 20:35

Foto: PR

Današnjom pobjedom nad momčadi NK Mladost Komet iz Preloga rezultatom 2:1, nogometaši Varteksa su upisali i osmu pobjedu u nizu u službenim utakmicama.

Utakmica je bila izazovna, a momčad NK Mladost Komet se pokazala kao jedan od najtežih protivnika ove jeseni, što se i očekivalo znajući kvalitetu preloške momčadi. 

Denis Golubić je primio loptu na metar-dva unutar kaznenog prostora i filigranski naciljao desnu stativu domaćega gola, od koje se prizemnim udarcem upućena lopta odbila u suprotni dio mreže, što je završilo rezultatom 0:1.

U 24. minuti Sokser je uzvratio pogodivši prečku, ali s gornje strane, četiri minute prije odmora lukavim je udarcem gostujućeg vratara probao prevariti i Medved, ali su prvu pravu iduću priliku opet imali gosti. U drugoj minuti drugog poluvremena Golubić je sjajno pucao iz okreta, ali i ovoga puta je Dreven spasio. U 59. minuti i treća velika šansa za Mladost, ubačaj s lijeve strane Golubić je u skoku skrenuo, a lopta je otišla tik uz lijevu stativu.

Medved je dugom loptom s desne strane na suprotnoj lijevoj pronašao Harmicara, ovaj se sjurio do gol-aut linije pa zavrnuo povratnu loptu do Glavice, koji iz prve s nekoliko metara pogađa kroz noge vratara Farkaša što završava rezultatom 2:1 za Varteks.

Trijumfalni niz Varteksa traje još od 28. rujna kad su u kupu protiv Vinice izborili proljetno polufinale s gradskim rivalom Varaždinom, a nakon toga su i u prvenstvu u sedam kola uzeli maksimalan 21 bod, uz ukupnu gol razliku u tih osam pobjeda – 26:6.

Komentari