Nogometna nedjelja: Derbi između Poleta i Čeva u Cestici

Objavljeno: 15.03.2015. 11:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: arhiva eVarazdin

Nakon vrlo sadržajne nogometne subote, očekuje nas uzbudljiva nogometna nedjelja. Središnji susret dana je derbi 17. kola Prve ŽNL između vodećeg cestičkog Poleta i drugoplasiranog Čeva.

Susret između tih suparnika u prvom dijelu sezone završio je glatkom pobjedom Podevčevaca 5:2. Sada nakon 16 odigranih kola Polet iz Cestice drži vodeću poziciju s 37 osvojenih bodova, dok Čevo ima samo dva boda manje. Bit će to susret najboljih obrana lige, s obzirom da su u dosadašnjem tijeku primili samo 17 pogodaka.

Od preostalih susreta u Prvoj ŽNL, sastaju se Obreš i Lepoglava, Nedeljanec i šemovečka Mladost, Varaždin ŠN i Sloga, Bednja i Dinama te Varteks i Podravac.

U Međužupanijskoj ligi na rasporedu su preostala četiri susreta. Od županijskih predstavnika, Jalžabet ugošćuje Plitvicu iz Selenika, Plitvica u Gojancu ugošćuje Centrometal, a Novi Marof Slogu iz Čakovca.

U istočnom dijelu 2.ŽNL igraju se tri susreta. Vodeća Mladost iz Margečana dočekuje Slobodu, drugoplasirana vidovečka Budućnost igra protiv Trnja, a sastaju se i Beretinec i Zagorac.

U zapadnom dijelu najnižeg ranga županijskog nogometa, lider Omladinac gostuje kod Nove Vesi, drugoplasirani Orač ugošćuje Bratstvo, a igraju i Vindija i Majerje.

Komentari